Ha ezt csinálom, az hatásos? Ha igen, mikor lesz látványos?
Figyelt kérdés
Heti 3x30perc súlyzózás + napi 50 felülés + heti 1x1,5 óra edzés. Emellett 6 után nincs kaja. Ha jobb idő lesz (szerintem márciustól) futni is szeretnék 4x30 percet. Márciusig, amikor elkezdek futni, elérhetek valamilyen eredményt? (Januári kezdéssel.)2009. dec. 29. 13:36
1/3 anonim válasza:
Hát ez így elég szedett-vetett. Mi az, hogy súlyzózás? Konditerem? 30 perc abból kevés. Heti 1x1,5óra edzés? Milyen edzés? Felülést minek csinálsz? Hasizma mindenkinek van, látszani meg attól fog, ha nincs felette zsír... A felülés ebből a szempontból nem ér semmit.
A jó minőségű diétán múlik minden, a mozgás csak rásegíthet. Napi 5-6 kis étkezés, megfelelő kalóriamennyiség, jó minőségű tápanyagok, elegendő fehérje, összetett szénhidrátok, ásványi anyagok, vitaminok, sok folyadék, és szinte semmi cukor.
Először kell egy jó étrend, az az alapja mindennek...
2/3 anonim válasza:
Nekem is össze-visszaságnak tűnik.
Még egy fontos: nem kell kapkodni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, az. Össze-visszaság. Fogalmam sincs, miért súlyzóznék.. csak vmi mozgás, amíg nincs jó idő. Tudom, tornáznom kéne, de azt már unom..
2009. dec. 30. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!