El lehet rontani egy nap alatt egy fogyókúrát?
Tudom, hogy elméletileg nincs gond a súlyommal, és nem is tartom magam kövérnek, de sajnos az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam magam, és feljött rám pár kiló (57 kilóról 62 lettem), és ez a combomon sajnos eléggé meglátszik (illetve lehet csak én látom, de mindenesetre engem zavar). Ezen szeretnék most változtatni. Tudom, hogy nincs helyi fogyás, meg hogy ha fogyok akkor mindenhonnan fogyok, de hát akkor ez van, fogyjak máshonnan is. Mindenesetre ilyen 57-58 kilóra szeretnék visszatérni megint, és annyi is maradni lehetőleg utána is
Egyébként futok minden nap 45 percet + itthon minden reggel meg amikor van időm este tornázok egy 20 percet, leginkább ilyen belsőcomb erősítő gyakorlatokat, úgyhogy mozgok is :D
Egyébként nekem nem kevés ez kalóriamennyiség, mindig is keveset ettem, szóval simán kibírom. Csakhát elég édesszájú vagyok, de ezt gondolom le lehet szűrni a kérdésből :(
És igen, minden nap reggelizek, tízóraizok, ebédelek főttételt (bár általában csak levest), uzsonnázok és lefekvés előtt 2-3 órával vacsorázok. Szóval naponta 5-ször vagy 6-szor eszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!