El lehet rontani egy nap alatt egy fogyókúrát?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl. valaki már egy hónapja rendesen fogyókúrázik, és szépen fogy is tőle, de hirtelen rájön egy nagy falásroham aminek nem tud ellenállni, és együltő helyében megeszik 2 tábla milkát, akkor már elrontotta az egészet, vagy még van remény? (bocsi a hülye fogalmazásért)2014. máj. 19. 16:59
1/12 anonim válasza:
Miért ne lenne még remény? Egyetlen elrontott naptól nem fog visszahízni, ha utána rendesen folytatja a diétát.
2/12 anonim válasza:
Schiiimán.
nem lehet hogy lehetne már
3/12 anonim válasza:
Csak akkor,ha ez az "egy nap" túl sűrűn ismétlődik,mondjuk minden második nap :D
4/12 A kérdező kommentje:
Hú, akkor megnyugodtam :D köszi a válszokat!
Dehogy, az egy hónap alatt ez volt a második "bűnözésem". Mondjuk ennyire tényleg nem kellett volna... szerintem legalább 1000 kalóriát zabáltam fel egy "étkezésre" :( de több ilyen nem lesz.
2014. máj. 19. 17:38
5/12 anonim válasza:
Ha vannak "falásrohamok", az a koplalás és/vagy rossz étrend miatt van, tehát már eleve az egész fogyókúra el van rontva. Nem időszakos fogyókúra kell, hanem tartós életmódváltás.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy rossz lenne az étrendem, legalábbis ilyen eddig még soha nem volt, ez volt az első. Napi 1300-1400 kcal-t eszek, és ebbe többnyire benne van minden szükséges tápanyag. Meg amúgy se kell olyan sokat fogynom :D (172 cm, 59 kg)
2014. máj. 19. 17:42
7/12 anonim válasza:
Nem! Én 40 kg-ot fogytam. Igyekszem szénhidrátmentesen étkezni, viszont heti egyszer van bűnözős vacsora. Akkor leülök a férjemmel és azt eszem, amit megkívánunk. Legyen egy pizza, vagy hamburger stb.
8/12 anonim válasza:
Olykor 1000 kalória nem is olyan vészes, ha a nap többi étkezése szolid... Van, amikor a test többet kíván, bár akkor sem Milkát. De ha néha beesik, akkor sem tesz mindent tönkre... Azt hiszem, elég kevesen esznek akkora fegyelemmel, hogy sosincs kilengés :D Bár 2 tábla Milka nekem akkor is erős... De nehogy bűntudatod legyen, az semmire se jó.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is nagyon sokallom, de egyszerűen egy hónapja szinte semmi édességet nem ettem, és nem bírtam megállni. Viszont utána elmentem egy 20 percet sétálni, meg tornáztam egy kicsit, így kicsit megnyugodott a lelkem :D
2014. máj. 19. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!