P90x tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mármint ugy értem télleg hat? Mennyi időn belül? Látványos lesz az eredmény?2014. máj. 18. 18:21
1/5 anonim válasza:
Jó és hatásos, tónusos izmaid lesznek. Még az Insanity-t is ajánlom, az főleg kardió alapú, szóval fogyáshoz megfelel, de van benne erősítés is.
2/5 A kérdező kommentje:
ugy hallotam van ehhez egy hizza tartozo etrend
a en normal etkezest csinalok akkor is mukodhet? oersze mindennek a felet ennem.
2014. máj. 23. 22:10
4/5 A kérdező kommentje:
hát, nem diétázok csak eddigi adagok felét vinném be...
2014. jún. 3. 11:12
5/5 anonim válasza:
Minden mozgás hat, főleg ha csökkented a kalóriabevitelt.
Csináltam egy ideig, persze nem követtem az előírt étrendet és nem is feltétlenül olyan sorrendben csináltam az edzéseket, ahogy megadták, de mindennap edzettem.
Állóképesség és erő fejlődhet. Az, hogy külsőre mennyire látványos, az az étrenden múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!