Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ismeritek az Új Test edzésprog...

Ismeritek az Új Test edzésprogramot? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2014. máj. 4. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerem,de ez jut eszembe:

Nincsenek csoda edzésprogramok, amelyek jobbak, mint a többi. A Vin Diesel,

Bruce Lee és Arnold Schwarzenegger edzésprogramoktól nem fogsz úgy kinézni,

mint ők. Mások az adottságaid, lehetőségeid és elsősorban ez nem az edzésprogramon

múlik. Semmi nem múlik azon, hogy Józsi a mellével edzi egy napon a

karját, vagy a hátával. A megfelelő intenzitású edzés számít, az izmaid nem értik a

bulvárlapokat. Legfontosabb a táplálkozás! Minden sztáredzésprogram kamu.

Nincsenek csodagyakorlatok. Nincs olyan, hogy egy izomra egy adott gyakorlat

überfasza, és csak te fogod tudni a titkot, hogy a „fejenállva töködetlógatós egykezes

fülmögötti bicepsz” gyakorlattól lesz nagy karod. Ha lenne tuti gyakorlat,

akkor miért lennének más gyakorlatok?

Nem elég csak karra meg mellre edzeni. Attól nem jobban fogsz kinézni, hanem

hülyébben. Ráadásul mozgásszervi bajokat okozhatsz magadnak, ha nem arányosan

fejleszted az izmokat. A cél az arányos test.

Nem lehet hetek és hónapok alatt testépítő alkatúvá, de még akciófilmsztár kinézetűvé

sem válni. Áprilisban hiába találod ki, hogy jól akarsz kinézni a strandon.

2014. máj. 4. 10:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem csodákra várok,már több mint egy éve életmódot váltottam szóval tudom hogy mi hogy működik....csakhogy tisztázzuk. Én mindössze csak arra voltam kíváncsi hogy mennyire lehet látványos eredényt elérni vele vagy hogy másoknak mennyire segített. (azt,hogy diéta mellett akarom csinálni eszembe se jutott megemlíteni hiszen én ezt alapnak tartom) Az én célom mindössze egy kis formásodás. Ez a torna (számomra) kis intenzitású,aerobic szerű edzés egy is súlyzóhasználattal kombinálva,és az egész testet megmozgatja.
2014. máj. 4. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nos,alakformálásra még mindíg a súlyzós edzés a leghatékonyabb.Nyílván az általad kérdezettel is lehet eredményt elérni.
2014. máj. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!