Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173cm-hez nem sok a 66 kiló?!

173cm-hez nem sok a 66 kiló?!

Figyelt kérdés

az index is azt mutatja, hogy nem, de én úgy LÁTOM hogy igen..."meg tudom fogni a zsírpárnáimat" bnőm szintén 173cm, és 50kg, mondjuk ő kórosan sovány, és már-már undorító:S rossz az ő árnyékában, pedig nem vagyunk nagyon jóban.

ugyanakkor hallottam már olyat is, hogy az ember máshogy látja magát, teljesen máshogy nézi, és valójában nem is néz ki rosszul(pl. az szeretem a testemben szokott ilyen lenni..)

2009. dec. 28. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha csinos vagy, jó a kisugárzásod, akkor pont jó. Ha kicsit slampos vagy elhanyagolt lennél, akkor kicsit teltnek látszanál ezzel a kilóval.

Nem csont-bőrnek kell lenni, ha lány vagy, akkor már puhább leszel, ahogy nőiesedsz, a kislányos véznaság eltűnik.

Ha meg tudod fogni, az jó!Az szép. nem kell hogy rádfeszüljön a bőr, mint egy anorexiásra. (persze azért rá se fittyenjen az övedre)

De ennyi has még elmegy: [link]

2009. dec. 28. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
nem a kilókért barátkozunk. de ha úgysem érzed olyan jól vele magadat, akkor barátkozz mással!
2009. dec. 28. 20:06
 3/7 A kérdező kommentje:

1! köszi:D

2! köszi a választ,bár szerintem tudod hogy nem ez volt a kételyeim fő oka...:/

2009. dec. 28. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
testzsírszázalékot nézzél inkább, ne ilyen bmi-t, vagy tükröt.
2009. dec. 28. 20:37
 5/7 anonim válasza:
63 az ideális testsúlyod szóval ez a 66 nem lehet olyan vészes.
2009. dec. 28. 21:06
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2009. dec. 29. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Belenézel a tükörbe. Ha van súlyfelesleged, akkor sok. Ha nincsen, akkor nem sok. Ilyen egyszerű. :) Nem a mérleg számít, hanem a tükör!
2009. dec. 29. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!