Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem hízok, de nagyobb a combom?

Nem hízok, de nagyobb a combom?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy kilóban egyáltalán nem hízok, viszont a combom napról napra nagyobb? És nem izom, mivel mostanában sajnos elhanyagoltam a testmozgást. :(
2014. máj. 16. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Testmozgás hiányában az izomzat leépűl,a zsír raktározódik.
2014. máj. 16. 22:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, de akkor csak kéne híznom nem? Legalábbis eddig általában nálam így volt, most meg nem hogy hízok, de még kiló alapján fogyok is. Nem igazán értem.
2014. máj. 16. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen az alkatod, nem lehet mindenki modell.
2014. máj. 16. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Részlet a Sárga kapszulából:"A testsúly csökkenése... adódhat bármiből, például vízveszteségből, izomveszteségből, az izmokban tárolt szénhidrátok kiürüléséből vagy akár egy kiadós sz@.rásból is." Eseted jól tükrözi annak példáját,hogy tök mindegy a mérleg mit mutat.Lehetsz pl. 55 kg-an szép formás,de nézhetsz ki úgy is,mint egy rakás... A tested arra reagál,amit csinálsz vagy nem csinálsz,vagy ahogy kajálsz.Állapota nem konstans.
2014. máj. 16. 23:16
 5/6 anonim válasza:
az izom nehezebb ha izomból fogysz akkor ahhoz képest több zsir jöhet stb
2014. máj. 17. 04:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Csökken s sűrűséged, állandó tömeg mellett így növekszik a térfogatod.

Fizika :D

2014. máj. 17. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!