168 cm-hez a 65 kiló milyen?
Figyelt kérdés
Most fogytam 10 kilót kb és sajnos már egyre nehezebben mennek le a kilók. Nagyon sok ez még? Méreteim: 88-73-97
Van valami tippetek hogy mivel indíthatnám be a fogyást újra? Egy ideje stagnál a súlyom, pedig nem eszek sokat. Heti háromszor taposógépezek 40-45 percet és ha van időm elmegyek alakformálóra, tornára... stb. Reggelire általában tojást eszem, napközben húst zöldségekkel, vgy főzeléket sült csirkemellel. Vacsira van hogy megint tojást, de általában nem tudom hogy mit kéne vacsorázni. Erre is tudnátok valami tippet adni?
2014. máj. 13. 10:13
1/2 anonim válasza:
Fiúnak megfelelő, lánynak kicsit sok (de alkata válogatja).
2/2 amanda baba válasza:
Szerintem ha csaj vagy, akkor jó.De a lényeg az hogy jól érezd magad a saját börödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!