Lehetséges az hogy valaki attól hízik hogy keveset eszik?
19 éves fiú vagyok, 177cm, 90kg tehát bőven túlsúlyos.
Az a furcsa hogy soha nem ettem sokat, átlag 1500 kalória lehet, a 2000kcal-t valószínűleg csak ünnepekkor léptem át.
Nekikezdtem úgy két hónapja egészségesebben táplálkozni, a kalóriát viszont nem tudtam hogy meddig csökkentsem mivel állítólag már az 1500 kalória se lenne elég...
Próbálkoztam levinni első két hétben 1000-1200-ra a kalóriát.Mérleg nem mozog. Következő két hétben levittem 800-ra, akkor lement három kiló, viszont nem volt nagy a boldogság, mivel tudtam hogyha így csinálom csak az anyagcserém lassítom mégjobban, de azért folytattam még egy hétig.Az ötödik héten nem mozdult a mérleg, majd kezdtem visszamenni az utolsó három hétben 1000 és 1200 kalória közé. Sajnos a kilók csak úgy repültek fel, ott vagyok jelenleg ahol elkezdtem...Arra tippelek hogy egész életemben lassú volt az anyagcserém mivel keveset ettem és ezért híztam meg..De akkor mitévő legyek? Egyek többet?-félek hogy mégjobban hízok..
Nem egészséges. De glutén-tej elhagyással és normális ételek fogyasztásával ez is rendeződhet.
Ha fiú, akkor főleg ne fogyasszon fogalmazásgátlókat, de más gyógyszert se.
A mozgás pedig reméljük mindenkinek alap. Küzdősportok, súlyzózás, saját testsúlyos erősítés..
#10 -akkor főleg próbáld meg a #2-ben írtakat! nem szerencsés a 2-3 naponkénti wc.
vacsora kefír+búzacsíra,korpa,szezámmag (ezt meg is lehet darálni)
De mindenképpen jegyezzük fel, hogy a kefir+búzacsíra az mindent tartalmaz, ami emésztőrendszeri betegségeket okozhat (persze sok más krónikus betegséget is).
Tejtermék + pont a búza csírája, WGA - wheat germ agglutinin itt találhatók azok a toxinok amelyek a búza csíráját védik. Minket pedig kellőképpen kikészítenek.
...legalábbis a paleosok szerint.
A hiba inkább az feldolgozás-elkészítés-tárolás alatt lesz, SZERINTEM.
A 116 éves perui néni mindig azt ette, ami volt -amit megtermelt, vagy elkészített.
"Mint elmondta, mindig is csak burgonyán, babon, kecske- és birkahúson, tejen, sajton élt, csupa olyasmin, amit a ház körül is meg tudott termelni. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!