Egy ilyen szendvics körülbelül hány kalória lehet?
Figyelt kérdés
Egy átlagos méretű vizes zsemle, vékonyan megkenve vajjal, benne 2 vékony szelet pulykapárizsi és 2 kis szelet paradicsom.2014. máj. 6. 11:28
1/10 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés akar lenni?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen képzeld komoly.
2014. máj. 6. 11:40
3/10 anonim válasza:
Nem valami sok. Tápanyagtartalma elég kevés :S
4/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Kérlek sorold fel milyen hasznos tápanyagok vannak a szendvicsedben!
5/10 A kérdező kommentje:
Én nem értek az ilyenekhez, tudom, hogy nem a legjobb, de suliba ilyet kell vinnem kettőt 7től 3ig általában, mert anyukám mást nem hajlandó venni. Nem tudok mit csinálni.
2014. máj. 6. 12:33
6/10 anonim válasza:
Itt van néhány alap dolog: [link]
7/10 anonim válasza:
Kb 250 kalória/db
Amúgy meg nem kell foglalkozni a beszólásokkal. Az emberek nagy része nem testépítő akar lenni, csak normál testben élni. Te még gondolom nagykorú sem vagy. Semmi bajod nem lesz a szendvicstől, és nem igaz hogy nincs benne tápanyag. Nyilván nem vitaminbomba, de normális kaja. Persze lehet egész nap csirkemellet, meg lenmagot rágcsálni, de ki szeretne?
8/10 anonim válasza:
Az a baj utolsó, hogy tökéletesen fogalmatlan vagy. A tápanyag nem csak vitamin.Miből áll a fenti szendvics? Rossz szénhidrát (zsemle), vágóhídi hulladék (párizsi), maximum a paradicsom a jó benne.
9/10 anonim válasza:
Nem te szoptad hegyesre a piramisokat, le lehet nyugodni. Van fogalmam a táplálkozásról, de egy átlagember nem tudományosan táplálkozik. Attól hogy zsemlét eszik és párizsit még lehet egészséges. Ez a rossz szénhidrát-jó szénhidrát, jó koleszterin-rossz koleszterin, no szénhidrát, sok fehérje, ketogén meg egyéb diéták nettó hülyeség, a mindennapi életben. Nem mindenki követ elvakultan egy-egy irányzatot, és mégis élnek. Tudom-tudom, hogy a kérdésed, hogy hogy, meg mindek, úgyhogy én itt befejeztem. Te meg téríts nyugodtan.
10/10 anonim válasza:
Tudom te szoptad noname... Ahoz kell ám a nagy tudomány,hogy ne együnk meg minden szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!