A puffasztott rizs hizlal?
Légyszi válaszoljatok! Fontos!
Ti mivel szoktátok enni a puffasztott rizst? (pl. joghurt?)
A rizs = keményítő.
Minden népnek megvan a maga hagyományos keményítő forrása amivel háború alatt (éhezéskor) a milliós lakosságát tessék-lássék módon jóllakatja.
Persze vannak több növényi toxint és kevesebb növényi toxint tartalmazó gabonák. Mindegyikben közös, hogy mint keményítőforrások: egyik sem a fogyókúráról vagy az egészségmegőrzésről szól.
Vannak, lehet enni, de csak akkor ha tudod közben hogy nem táplál és lassan árt is. Joghurt dettó, semmi tápanyag, de gyulladásfokozó, ráadásul ez is növeli az inzulinszintet, inzulin a hízáshoz kell.
Puffasztott rizs invázió van, ahogy elnézem XDDD Beírja valaki keresőbe, kidob egy csomó oldalt, puffasztott rizs így, úgy, hizlal e, fogyókúrába milyen, mit tesztek bele, mit tesztek rá, mivel egyem, hogy tapétázzam ki vele a szobámat, stb.stb... :D
Kiutálták már a fehér kenyeret, utána jött a barna kenyér, az volt a menő, már az sem, most meg a puffasztott rizs. És ez mind közül pedig a legrosszabb :D
Semmivel ne egyed, egyáltalán NE!
Rá van írva a csomagolására hogy mennyi kalória van benne.
Mivel ez is szénhidrát, igen, ha sokat eszel belőle, hizlal.
Eheted joghurttal ha azzal szeretnéd, vagy sonkával, zöldségekkel (mintha egy szelet kenyér lenne)
Az meg milyen? XDD Nem tudom, lehet bennem van a hiba, hogy ilyen 'száraz' eledelekre nem nézek a polcon :D
Szóval, ha én nem nézegetem, akkor az már egy jó ok arra, hogy te se tedd. ^.^
Na, hééé, álljon csak meg a menet! Én nem vagyok paleos.
Kenyérevő szépség vagyok.
De az abonett sem jó, sajnálom.
Milyen paleósok? Ő egy kenyérevő szépség, mindenki tudja!
Amúgy 2 szelet pufi izével senki (és semmi) sem lakik jól, viszont tök fölösleges szénhidrát (és glutén ha búzáról van szó, amitől igenis megbetegszenek sokan. vagy majd ha úgy el tud valaki vinni egy kórházlátogatásra, hogy nem állnak sorban a krónikus betegek akiket eddig kizárólag csak gluténmentes étrenddel tudtak gyógyítani, a hagyományos kezelés mellett csak kórházba járnak sorfalat alkotni akkor majd újratárgyaljuk a glutén kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!