Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékonyabb vádlit! Hogyan?

Vékonyabb vádlit! Hogyan?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 49kg. A magasságomhoz képest arányos. A vádlim viszont nagy, és majdnem egybe olvad a combommal.

A bokám vékony, így V alakú az alsó lábszáram. Ha nem lenne az összes izom/zsír ennyire fennt, akkor talán jobban nézne ki.

A hosszú szárú csizma alig jön rám, és a vékonyabb (répanacik) feszülnek a vádlimon. Szeretném vékonyítani. Léci segítsetek!

2009. dec. 26. 00:09
 1/9 anonim válasza:
10%
én vastagabbat szeretnék, adj nekem belőle egy kicsit ;)
2009. dec. 26. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én meg azt javaslom, hogy keress másfajta csizmákat, mert azt kell mondanom, hogy mostanában én se találok megfelelőt, pedig tavaly még találtam, pedig a vádliméretem nem változott 1 év alatt, szűkült a divat, ami egyáltalán nem jó, sőt, káros, de hordom a tavalyit, ha nagyon muszáj, bejárok 100 üzletet, de nem fogok csak azért fogyni, mert a cipőgyártók csak hurkapálcika méretre hajlandók gyártani újabban.

Képzeld, nemrég vásároltunk családdal és próbáltam egy klassz csizmát, a gond az volt, hogy nem tudtam a zipzárját felhúzni, a vádlimnál megakadt, az eladó hölgy meg elkezdett velem veszekedni, hogy annak márpedig fel kell mennie, hát én meg otthagytam és nem vásároltam tőle semmit. 151cm magassághoz 44kg arányos testalkattal szerintem nem vagyok kövér. :-)

A hiba nem benned van, hidd el, ha meg nagyon szeretnél, akkor tornázz, mozogj, pl. menj ki jégkorizni valahova, én csak azért nem megyek, mert örülök, ha pihenek, hétfőtől megint meló.

2009. dec. 26. 00:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy az én vádlim tényleg nagy. Alapjában véve arányos vagyok, de a lábam borzalom. Megkérdeztem másokat is (anyuékat, a tesóimat, barátnőméket) és ők is azt mondták, hogy picit vékonyítani kellene. Ha van rá valami hatásos módszer, elég kitartó és makacs vagyok, hogy végigcsináljam, csak tudni szeretném.

A szoknya nem áll jól rajtam, pedig szeretem. Ha rövid nacit és sport cipőt veszek fel, az is nagyon bután áll, mert vékony a csontozatom, és kicsi a lábam. A bokám pedig majdhogynem extra vékony, így nem is értem, hogy a vádlim miért olyan nagy...

2009. dec. 26. 00:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, örülj neki! Szerintem annyira szép a vékony vádli! Ha van hozzá egy 168-as testmagasságod, akkor meg pláne! :)
2009. dec. 26. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
fóliázd be a lábad és tehetsz rá ilyen zsírégető zselét is v mit, a lényeg h sok ilyen lábas tornát végezz.pl a lábfejedre teszel vmit és azt fel-le,ja meg ˇlúdtalpˇ torna.
2009. dec. 26. 01:14
 6/9 anonim válasza:

szia

nekem is vastag a vádlim, mert rendszeresen korcsolyázom és ettől (túl) izmos. Szóval ha tornával vagy ilyesmivel próbálod vékonyítani, akkor vigyázz azért, mert egy idő után az izomtól lesz vastag... :)

2009. dec. 26. 01:36
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Mi lenne, ha mutatnál egy képet az alsó lábszáradról? Mert én kétlem, hogy a lábaiddal lenne baj. A bokámhoz képest nekem is vastagnak tűnik a vádlim, de ha a tükörbe nézek, nőies lábakat látok, szóval eszem ágában se lenne formálni, mert szép, és a férfiak is megnéznek.
2009. dec. 26. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én futottam, attól kisebb lett. Igaz, lett ott pici izom, de a körmérete kisebb lett.
2009. dec. 26. 12:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezt a fóliázást ki fogom próbálni! Hogy működik? Hányszor kell és meddig kell rajtahagyni?

Az Én vádlim tényleg nem szép. Sajnos ötletem sincs, hogy hogy tehetném fel a netre, mert picit pc-analfabéta vagyok... :)

2009. dec. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!