Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt az eddigi étrendem...

Milyen volt az eddigi étrendem? Anorexiás vagyok és valahogy próbálok kikeveredni belőle.

Figyelt kérdés

reggeli: 2 főtt tojás fehérje, 2 retek, 1 nagy paradicsom, egy fél paprika, 40 g kígyóuborka és saláta(káposzta, répa, jégsaláta, persze öntet nélkül) és 30 g pulykamell sonka

ebéd:(most volt): 100 g párolt csirkemell, saláta: paradicsom, paprika, 1 retek, 40 g kígyóuborka és ugyanúgy az előzősaláta és ehhez hozzákevertem 60 g zsírszegény túrót.

vacsorára azt tervezem, hogy párolok brokkolit és karfiolt és megeszem túróval.

Vagy így nem jó? Nem hízni lenne a célom, hanem sokkal egészégesen étkezni.

17/L

2014. máj. 3. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
És mit csinálsz,ha nagyon éhes vagy? Én meg koplalni akarok,de olyan szénhidrátéhségem van,hogy nem bírom ki. Mit csinálsz,ha nagyon rádjön az éhség? (Bocsi az off-ért,de kíváncsi vagyok).
2014. máj. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!