1/11 anonim válasza:
Jaj, az oldalon olvashatod mennyire mag bánták az anorexiás/koplalós lányok! 2 hónap alatt jól lefogsz, utána meg 2 hónap alatt felhízol minimum 15-20 kilót!
(Ha, privátba írsz linkelek egy könyv címet ami miatt lesikerült fogynom 8 kilót sec perc alatt úgy, hogy egészséges is! Nos, nem érdekel?)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem fogyni vágyó vagyok, hanem anorexiás, és szeretném megtudni, hogy mások hogy élik (hogy tudják túlélni) a mindennapjaikat
2014. ápr. 8. 17:47
3/11 anonim válasza:
Sehogy. Vagy akkor meghalnak, vagy korábban az 50-nél.
4/11 A kérdező kommentje:
Úgy imádom, amikor olyanok okoskodnak akik baromira nem tudják miről szól ez.
2014. ápr. 8. 19:55
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso :)
2014. ápr. 8. 20:56
8/11 anonim válasza:
Kérdezhetek valamit, semmi rossz szándék nélkül?
Aki anorexiás az pontosan mit foglal össze magában? Azért csinálja mert éheztetni/fogyasztani akarja magát? Vagy, mert annyira szerencsétlennek tartja életét? Szüleid hogyan fogadták? Ismered a következményeit? Nem, lennél nyitott valami egészséges módszerre?
9/11 anonim válasza:
Te uram isten.... Ezek a blogok... Szent ég... Ez szörnyű! Teljes káosz van ezeknek a lányoknak a fejében... Jesszusom beleolvastam és köpni-nyelni nem tudtam... Megdöbbentő! Szörnyűség ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!