Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kg vagyok?...

Szerintetek hány kg vagyok? Mennyit kellene fogynom, milyen módszerrel?

Figyelt kérdés

Sokmindent kipróbáltam már, adtam is le mindig, de idővel visszaszedtem. Szép alakot akarok elérni magamnak.

Itt a kép:

[link]

#tgt4rerf3
2014. máj. 2. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szép alakot megfelelő étrenddel és sporttal lehet elérni.Az,hogy hány kg vagy,tökmindegy.A tartós eredmény érdekében a munkát és az időt nem kerűlheted meg!
2014. máj. 2. 13:35
 2/7 anonim válasza:

Sport, és egészséges étkezés. Azt neked kell tudnod, hogy mihez lenne kedved. Ha fogalmad sincs, itt nézelődhetsz: [link]

Sok gyümölcs, zöldség, sovány hús, kevés cukor, kenyérféle, tészta. Próbálj olyan étrendet összeállítani amit hosszú távon is tartani tudsz. Van sok recept fenn a neten, ha beírod a google-be, hogy egészséges és finom sok-sok oldalt ki fog dobni, onnan az ízlésednek megfelelően válogathatsz.

A csak diétát felejtsd el, attól jön a jojó effektus. Felejtsd el a mérleget is, ugyanakkora tömegű izom jóval kisebb helyen 'elfér', mint a zsír. Centiben mérd magad.

2014. máj. 2. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? Én ennyiből 85-95 kg-ra tippelnék.
2014. máj. 2. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
165cm
2014. máj. 2. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
85 kg
2014. máj. 2. 23:47
 6/7 anonim válasza:
Kicsit barnulhatnál
2014. máj. 5. 13:31
 7/7 anonim válasza:
Futás, ugrálókötél, tánc. Este ne egyél szénhidrátot. ÉS lehetőleg sok zöldséget, gyümölcsöt egyél!:) Nem kell koplalni , de tudd , hogy mi a határ. És minden nap 2l víz!:)
2014. máj. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!