Hogyan úszhatom meg az étkezések közötti snack-et?
A napi 3x étkezés híve vagyok, de az utóbbi időben rászoktam a nassra... Nem, akarok napi 5x étkezést, ezért szeretnék változtatni.
Hogyan?
A tea gyógyír?
Ki, hogyan bírja ki a délelőtti/délutáni nassolás kihagyását? Nem vagytok éhesek akkor? Mit csináljak, hogy én se legyek az?
UI: Csak, ogy érthető legyek, normálisan étkezem szóval nincs ok a snack-re...
Rágózni nem szoktam, én a zöldségtől és a gyümölcstől éhezem meg :D
Kérdező, kevés az infó. Ha én napi 3-szor jóllakom, akkor nem vagyok éhes közte... Nekem csak úgy, megszokásból és hedonizmusból kellhet nass, annak engedni is szoktam, persze értelmes ételeket eszem akkor is. Ha pedig jóllakottan akarnék nassolni, akkor teát iszom :D Pl. most.
Úgyhogy ha megéhezel, akkor keveset ettél, vagy nem megfelelő összetételűt, esetleg Neked valamiért tényleg sokszori evés kell..? Nem tudom, ez utóbbi elképzelhető-e, az ember olyan állatfaj, akinek azért extrém gyakran nem kell ennie, persze ha valaki arra esküszik, én nem szólok bele. Én szeretek jóllakni s élvezni, hogy jópár órán át nem éhezem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!