Trükkök fogyókúrához?
Mintha pár napja tárgyalták volna ki a kérdést.
NORMÁLISAN egyél, ez a trükk. Fogat is moss, de ha előtte benyomod a pizzányi lisztet, akkor már késő. Evést meg nem helyettesít semmilyen fogmosás, trükk vagy pótcselekvés. Hiába áltatnád magad. Tanulj meg ételt enni szenny helyett, ennyit tehetsz. :)
Én se úgy gondoltam hogy akkor majd így fogok lefogyni hanem az alap diétát könnyebbé teszik a kis trükkök (mint a fogmosós) ráadásul engem nagyon eltudnak csábítani az apró finomságok..
.
Ne használj liftet. Lépcsőz!
Kicsivel több víz. Ne, legyél szomjas!
Napi 3x étkezés. Ha, nassolos vagy akkor étkezések között tea, vagy kevés joghurt, gyümöls, netán zöldség... De, ne legyen rendszeres ez a snack, és csak is mértékkel!
-Mindenből egyél kicsit-kicsit! (Például, ebéd; pár (kb. 5-7 kanál) leves, mértékletes főétel (1 db krumpli, 1db kisebb csirke/hal, kevéske zöldség...)ha éhes vagy utána fél gyümölcs... +kevés desszet (1 kocka fekete csokoládé) -a desszert elhagyható, ha nem kívánod annyira-Ezek után ha túl könnyű volt az ebéd egyél egy pirított kisebb kenyér szeletet pöttöm vajjal a tetején.
A kevés adagot fél csészében mérd (pld: fél csésze joghurt, fél csésze eper stb...)
A rágót kerüld. Éhes leszel tőle.
Étkezés előtt 1 pohár víz. Közbe ne, utána pedig csak 30 perccel késöbb ihatsz.
Számomra ezek a "trükkök".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!