Ha a diétákban szereplő marha vagy sertés húst helyettesítem csirkével, akkor is működik a diéta?
Az utolsó baromságokat beszél... "adalékanyag" te tudod mi az??? Amit mesterségesen az ételekhez adnak... Nyers húsban ilyen nincs. Vitamin meg végképp nincs a húsokban, zsír,szénhidrát,és fehérje van bennük, illetve nyomelemek. Zsír valóban kell a szervezetnek, de a disznóhúsban lévő zsír telített zsírsavakat tartalmaz, ami abszolút egészségtelen, és emeli a rossz koleszterin szintjét. Amire szüksége van a szervezetnek, azok a telítettlen, és többszörösen telítettlen zsírsavak. Ezek tengeri halakban, olajos magvakban vannak főleg. De meg lehet venni a tiszta kivonatot is OMEGA3 zsírsav formájában.
A disznó hús és a csirke között az a különbség, hogy a csirke messze nem olyan zsíros, és több benne a fehérje. Sokkal egészségesebb...
A marha valahol a kettő között van, de attól is függ, hogy mennyire zsíros részét esszük. Csirkének is a melle a legjobb, a comb már zsírosabb, a bőre meg főleg.
Szóval kedves kérdező, nyugodtan egyél a disznó és marha helyett csirkét, de ne legyen panírozva, inkább roston, és mell legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!