Arcból is ugyanúgy fogyunk, mint bárhol máshol?
Figyelt kérdés
10-15kg-ot szeretnék leadni, és legjobban most az arcom zavar. Gyógyszer miatt felszedtem 10 kilót, és azt szeretném leadni. Jelenleg 75kg vagyok(165cm), 60 lenne az ideális. Az arcom zavar a legjobban, elég pufi lett..ugyanúgy fogok belőle is fogyni?2014. ápr. 28. 14:41
1/3 anonim válasza:
Igen. Én rövid időn belül fogytam 12 kilót, s az arcom egészen megnyúlt.
2/3 anonim válasza:
Igen, az arcod is változni fog, nem lesz pufi. Egyébként ha fogysz, minden honnan fogyni fogsz. Én derékból fogytam 14 centit de minden testrészből is arányosan. Ahogy az arcomból is.
3/3 anonim válasza:
Genetika, hogy honnan fogysz jobban, de nyilván mindenhonnan fogysz :) Nekem 10 kiló mínusz a kb. 25 kiló feleslegből drasztikusan megváltoztatta az arcomat, sokkal vékonyabb lett. Kezembe került egy régi fotó, elég megdöbbentő volt a változás. A hasamról alig fogytam, pedig arra is ráfért volna, no majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!