Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Arcból is ugyanúgy fogyunk,...

Arcból is ugyanúgy fogyunk, mint bárhol máshol?

Figyelt kérdés
10-15kg-ot szeretnék leadni, és legjobban most az arcom zavar. Gyógyszer miatt felszedtem 10 kilót, és azt szeretném leadni. Jelenleg 75kg vagyok(165cm), 60 lenne az ideális. Az arcom zavar a legjobban, elég pufi lett..ugyanúgy fogok belőle is fogyni?
2014. ápr. 28. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Én rövid időn belül fogytam 12 kilót, s az arcom egészen megnyúlt.
2014. ápr. 28. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, az arcod is változni fog, nem lesz pufi. Egyébként ha fogysz, minden honnan fogyni fogsz. Én derékból fogytam 14 centit de minden testrészből is arányosan. Ahogy az arcomból is.
2014. ápr. 28. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Genetika, hogy honnan fogysz jobban, de nyilván mindenhonnan fogysz :) Nekem 10 kiló mínusz a kb. 25 kiló feleslegből drasztikusan megváltoztatta az arcomat, sokkal vékonyabb lett. Kezembe került egy régi fotó, elég megdöbbentő volt a változás. A hasamról alig fogytam, pedig arra is ráfért volna, no majd később.
2014. ápr. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!