Jó úton vagyok, hogy ezeket eszem? Hiányzik még valami? Tippek?
A reggeli általában tojás, gyümölcs, felvágott, paradicsom, uborka, stb.
Tízórai, uzsonna általában 2-3 alma, vagy répát rágcsálok, vagy tojás, valami könnyű, az ebéd és a vacsora általában ugyanaz, főleg csirkecomb, csirkemell, szárny, hal (tonhal, cápaharcsa, vagy valami egyszerű konzerv hal), túró, sajtok (feta, krémfehér, mozarella) de néha játszik a sertéslapocka is. Köretnek mindig zöldséget eszem, párolva, grillezve, tepsiben sütve (főleg kígyóuborka, paradicsom, fejes+jégsaláta, répa, karfiol, brokkoli, sóska, sütőtök).
Amit nem eszem az a kenyér, zsemle, kifli, pékáruk, rizs, krumpli, cukrot kiiktattam, csak a gyümölcsből "kapok".
Az olivát, kókuszzsírt nem sajnálom, illetve néha tejet, natúr joghurtot is fogyasztok, mondjuk tzaziki mártás formájában.
Az ételeket próbálom változatosan készíteni, játszani a fűszerekkel, hogy ne unjam meg. Eddig nagy súlyból 2 hónap alatt 9 kg ment le, előtte nagyon egészségtelenül ettem (chips-hegyek, sültkrumli sültkrumplival, rántotthúsok, meg minden).
Ami rossz szokás megmaradt az a kóla, de lecseréltem zéróra, így a cukormentes változatot iszom legalább. Voltam orvosnál, azt mondta, a vérképem jobb nem is lehetne, havonta megyek majd hozzá, mivel nagyon nagy súlyról indultam, és "ellenőrzi", hogy nem fogyok-e túl rohamosan.
Hű, újfent gratulálok! én többről indultam :( 105 kg voltam 2 hónapja, és 165 cm, most legalább 2 számjegyű vagyok, és remélem már nem sokáig 9-es :)
Nekem első célállomás a 85, az a "normál súlyom", ami persze nem igaz, hiszen az is rettenet, de egész életemben akörül voltam. Következő pedig a 70 lesz, aztán meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!