Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet szép lapos...

Szerintetek lehet szép lapos hasam, ha eleve sörpocakos vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, van egy nagyon dagadt ismerősöm, akinek óriási hasa van, és fél lefogyni, mert ugye meg van nyúlva a bőre...namost nálam ennyire nem súlyos a helyzet, viszont 27 éves leszek, és így lehet, hogy már "berögzült" a bőröm, nem olyan rugalmas, mint pár éve, tehát jogos-e a félelmem, hogy lógni fog a hasamon a bőr? Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 26. 17:51
 1/5 anonim válasza:
Ez csak kifogás . FOGYJ LE és utána kiderül . de ha lóg a bőröd .. akkor majd elmész egy plasztikai sebészhez és le vágja de minden hogy jobb kint kövéren
2014. ápr. 26. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha fogysz, akkor fog visszahúzódni a bőröd, egyénfüggő hogy kinél mennyit. De ez egy lassú dolog (akár 1-2 év), szóval ezért sem érdemes gyorsan fogyni. Kenceficék nem érnek semmit, sportolni kell, egészségesen táplálkozni és az idő oldja meg a bőr problémát.
2014. ápr. 26. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyit fogytál eddig, hogy megijedtél? Ha még el se kezdted, akkor nem kell aggódnod, mert ez a hozzáállás kevés lesz a fogyáshoz...
2014. ápr. 27. 05:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ne járjon a szád, én le tudok fogyni, ha akarok, nem úgy mint a legtöbb "nő", aki óránként nasizni jár a hűtőhöz, aztán többet megeszik úgy, mint én 3 nap alatt.
2014. ápr. 27. 10:28
 5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, megvan még a sörpocakod?
2020. nov. 8. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!