Szerintetek lehet szép lapos hasam, ha eleve sörpocakos vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van egy nagyon dagadt ismerősöm, akinek óriási hasa van, és fél lefogyni, mert ugye meg van nyúlva a bőre...namost nálam ennyire nem súlyos a helyzet, viszont 27 éves leszek, és így lehet, hogy már "berögzült" a bőröm, nem olyan rugalmas, mint pár éve, tehát jogos-e a félelmem, hogy lógni fog a hasamon a bőr? Köszönöm a válaszokat.2014. ápr. 26. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ez csak kifogás . FOGYJ LE és utána kiderül . de ha lóg a bőröd .. akkor majd elmész egy plasztikai sebészhez és le vágja de minden hogy jobb kint kövéren
2/5 anonim válasza:
Ha fogysz, akkor fog visszahúzódni a bőröd, egyénfüggő hogy kinél mennyit. De ez egy lassú dolog (akár 1-2 év), szóval ezért sem érdemes gyorsan fogyni. Kenceficék nem érnek semmit, sportolni kell, egészségesen táplálkozni és az idő oldja meg a bőr problémát.
3/5 anonim válasza:
Mennyit fogytál eddig, hogy megijedtél? Ha még el se kezdted, akkor nem kell aggódnod, mert ez a hozzáállás kevés lesz a fogyáshoz...
4/5 A kérdező kommentje:
Na ne járjon a szád, én le tudok fogyni, ha akarok, nem úgy mint a legtöbb "nő", aki óránként nasizni jár a hűtőhöz, aztán többet megeszik úgy, mint én 3 nap alatt.
2014. ápr. 27. 10:28
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, megvan még a sörpocakod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!