Miért nő meg estére a hasam? Reggel szinte még szép lapos, estére meg már jól kikerekedik!
A totál lapos hasú és kockás nők valószínűleg normálisan étkeznek!
Ezalatt nem a testromboló koplalást értem ahol az ember megeszik ebédre egy almát aztán csókolom!
Hanem minidig annyi és olyan táplálékot visznek be amennyi energia kell és amit nem raktároz el a szervezet és közben nem is éheznek!
Sok fehérje lassú felszívódású szénhidrát telítetlen zsírsavak semmi cukor!Nagy vonalba ez a titka!
Te valószínűleg "lapátolod be" a gyors felszívódású szénhidrátot meg a sok cukrot!Ez alatt megint nem azt értem hogy evő kanállal eszed a cukrot hanem hogy már szinte mindent cukroznak!
És ezektől estére megnő a hasad éjszaka meg ezt a sok "szemét" tápanyagot felhasználja a szervezeted mert este ugye nem eszel!
Valószínűleg mindenkinek így van. A puffadás mértéke egyéni, de a ténye maga szerintem általános. (Tisztelet a kb. 1% kivételnek persze.)
Nekem is ez van: reggel tök lapos, estére meg néha úgy nézek ki, mint egy terhes... :s
2-es válaszló ezzel vitatkoznék!
Alapból teljesen lapos, kockás hasam van(persze nem "férfiasan" kockás),nem eszek egészségtelen,zsíros vagy fűszeres ételeket,és szénhidrátot is csak minimálisan(zab)estére még is kikerekedik a hasam.
Hát igen,ez így szokott lenni.
Ha megtankoltok egy autót akkor az is nehezebb lesz,mint amikor már kikocsikáztátok nem?
Nem tudom mit kell ezen értetlenkedni.
Oké, akkor mik a lassú felszívódású szénhidrátok? kérek példákat, hogy miket egyek.
Egyébként egészségesen táplálkozom (és nem tudom, nagyokos barátom honnan szedte hogy ,,mert ugye este nem eszek"). Csirkemellet eszem barnarizsel, zöldségekkel, tojást minden formában, gyümölcsöket, zabkását. Néha becsúszik egy kis keksz, vagy ilyesmi, de alapjában véve odafigyelek. Egy nagyon minimálisat fogytam is, és zavar hogy estére mindig kerek lesz a hasam!! Olyan pocakom volt kb ezelőtt, de már lement, viszont estére mindig visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!