Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kenyér helyett jó a puffasztot...

Kenyér helyett jó a puffasztott rizs?

Figyelt kérdés
Napi egy zacskóval megeszek, az kb 300kalória körül van asszem, az kenér helyett jó? Mert eddig azért kenyérből többet ettem egy nap, mint 100g, kb 2 nap alatt fél kilót, vagy napi 6-8 zsemlét.
2014. ápr. 26. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én édes paprikával helyettesítem.
2014. ápr. 26. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Válaszolók, akkor mondjatok már valami alternatívát!!! Mindenre azt mondjátok, hogy szar, de azt már nem tudjátok megmondani, mit együnk helyette!

Kérdező, nyugodtan egyed a puffasztott rizst! Elolvasgattam az összetevőket, és semmi mű nincs benne, én is azt szoktam enni kenyér helyett, mert jól eltelít, és alig van benne kalória.

2014. ápr. 27. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy mondj le a kenyérről teljesen, mert én sem tudnék. (a barna kenyér azért talán laktatóbb, mint a fehér)

Napi 6-8 zsemle mellett nem csodálom, hogy gondjaid vannak.

Próbáld először csak csökkenteni, és több zöldséget enni.

Ez még mindig jobb megoldás, mint a pufirizs, meg az abonett.. Minőségileg annyira nullák..

2014. ápr. 27. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:

11. válaszoló mondott édes alternatívát.

Akkor ne kérjük már számon a válaszolókon az alternatívát, amikor előbb írták le..

2014. ápr. 27. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Személy szerint azért nem írtam altervatívát, mert aznap már túl sokszor írtam, s itt úgy tűnt, a kérdezőnek a kevés rizs még megoldható sok kenyér helyett, de az én keményítőkerülésem már durva lenne... De rendben. Én nyers zöldséget szoktam enni a dolgokhoz (pl. a rántottához, de akár a lecsóhoz is), ha pedig az adott esetben nem alkalmas (mert a kenyérféle nem nedves volta és kalóriatartalma kellene), akkor magkenyeret. De egy csomó ételhez semmiféle kenyérféle nem kell.
2014. ápr. 27. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Edzőm javasolta a pufirizst, pont azért, hogy időnként dolgoztassa az inzulint (testépítés, izomépítés miatt), kenyér szerinte kuka.

Viszont .. egyre kevésbé birom a puffasztott rizst, csak rá nézek, már fáj a hasam.

A kenyértől, zsemlétől semmi bajom, nyilván abból is túl eheti magát az ember.

2018. szept. 27. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!