Kenyér helyett jó a puffasztott rizs?
Válaszolók, akkor mondjatok már valami alternatívát!!! Mindenre azt mondjátok, hogy szar, de azt már nem tudjátok megmondani, mit együnk helyette!
Kérdező, nyugodtan egyed a puffasztott rizst! Elolvasgattam az összetevőket, és semmi mű nincs benne, én is azt szoktam enni kenyér helyett, mert jól eltelít, és alig van benne kalória.
Nem mondom, hogy mondj le a kenyérről teljesen, mert én sem tudnék. (a barna kenyér azért talán laktatóbb, mint a fehér)
Napi 6-8 zsemle mellett nem csodálom, hogy gondjaid vannak.
Próbáld először csak csökkenteni, és több zöldséget enni.
Ez még mindig jobb megoldás, mint a pufirizs, meg az abonett.. Minőségileg annyira nullák..
11. válaszoló mondott édes alternatívát.
Akkor ne kérjük már számon a válaszolókon az alternatívát, amikor előbb írták le..
Edzőm javasolta a pufirizst, pont azért, hogy időnként dolgoztassa az inzulint (testépítés, izomépítés miatt), kenyér szerinte kuka.
Viszont .. egyre kevésbé birom a puffasztott rizst, csak rá nézek, már fáj a hasam.
A kenyértől, zsemlétől semmi bajom, nyilván abból is túl eheti magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!