Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni azt teát a...

Hol lehet kapni azt teát a mitől a Csala Zsuzsa művésznő lefogyott? Boldog Ünnepeket!

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Jaj még egy okos aki a teától várja a fogyást :S
2009. dec. 23. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
nyugi nem attól fogyott le. ez csak egy reklámfogás. amúgy asszem én a rossmanban láttam még ősszel.
2009. dec. 23. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Idézet Tőle:

"Miután engem kövéren ismernek már jó pár évtizede, de lefogytam, ez érdekes lett. Rögtön az jött, hogy mi a tea neve. Pedig nem is a teától fogytam le. Fél évig ittam, aztán abbahagytam. Immunizálni kell, ezt megtanultam. Ha elmegyek fellépni bárhova, nagy tömeg vár a bejáratnál, hogy mondjam meg a tea nevét. Külföldről is emiatt hívnak, sokszor éjjel. Itt minden a pénzről szól. A raktárban megporosodott régi teákat is ezen a címen adják el. Tudom, hogy konkrétan hányan kerestek százmilliót rajta. Volt olyan is, aki a gyártótól tízezer dobozt rendelt egy hétre. Annyira tudok mindent, hogy lehet, hogy perre viszem. Visszaéltek a nevemmel. Egyáltalán, hogy merik szájukra venni, kiírni áruházakba, hogy megjött a Csala Zsuzsa-tea. Aztán az is világos, hogy sok a hamisítvány, amikben fű vagy petrezselyem van. Nem is fogy tőle az illető. Olyankor jönnek a szemrehányások, én meg szélhámos vagyok, pedig soha nem ártottam senkinek. Szóval felháborító. "

2009. dec. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!