Szerintetek érdemes orvoshoz forduljak, vagy csak többet ártanék vele?
Részvétem. Én is kerülöm az orvosokat, csak akkor megyek, ha 3 napja fáj valamim és valószínűleg eltört. A lassú fogyás még csak-csak elviselhető, de hogy nem sok evéssel gyorsan hízol, az nagyon nem normális, tényleg valami bajodnak kell lennie :( Nem is tudom, az ilyen emberek teste hogyan tud a semmiből zsírt képezni, energia nem keletkezhet a semmiből s a fényt nem tudjuk felhasználni...
A gyógyszerundorodat megértem, valahogy egy jó szakembert kéne találnod, nem olyat, aki csak felír valamit, s neki is, a gyógyszeriparnak is jó lesz, épp csak Neked nem. Sajna nem tudom, lelkiismeretes és szakmailag felkészült embert hol találsz, de valahol vannak... Maguk a vizsgálatok még ártatlanabbnak tűnnek, hátha kiderülne valami hasznos. A vérvétel pedig nagy semmi ahhoz képest, hogy nem működik rendesen a tested...
15:56-os: "3 hónap alatt híztam 20 kilót(Nem, nem ettem többet)"
Azt azért nem lehetne nem észrevenni ha annyival többet enne a kérdezö, hogy havi 6-7 kg-ot hízzon!!!! Ez nem a megettem egy tányérral több ebédet kategória!!!!
Második: Azt azért te se gondolod komolyan, hogy pont akkor olyan iramban elkezdtem zabálni, ami majdnem 20 kilót eredményezett. Nem mondom, hogy diétáztam, de nem ettem többet abban a 3 hónapban se, mint előtte bármikor. De ez már amúgyse lényeges, csak leírtam a háttérsztorit is.
Első válaszoló, köszönöm!
Alapjáraton én is irtózom az orvosoktól, de a helyedben elmennék!
A vizsgálatok, vérvétel, ilyesmi nem egetrengetően durvák. De ahogy látom, te inkább attól félsz, hogy a háttérben valami bajod van. Na már most, ha nem mész el orvoshoz, hirtelen elmúlik a baj? Nem. Lehet, hogy van valami (kívánom, hogy ne legyen!!), és lehet, hogy erre gyógyszert kell szedned, de így meg életed végéig diétázhatsz, és a probléma még mindig ott lesz.
Ha valami rossz, inkább derüljön ki, egészségnél nem éri meg a struccpolitika. És itt nemcsak a súlyfeleslegről van szó..
Akkor lehet azért kellene egy teljesebb körű kivizsgálás, mert a gyógyszer lett nem megfelelően felírva.
Én idáig 2 fajta fogamzásgátlót szedtem, az előző nálam is bajos volt, kivizsgáltak, kaptam másikat, és attól nem hízok semennyit sem.. Lehet, hogy csak a hormonszinted borult fel, és helyreáll, de lehet, hogy nem.
Azt meg, hogy a gyógyszer, amit esetleg kapsz (ha kapsz), rossz hatással van-e rád, úgyis fogod magadon látni/érezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!