Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a séta felért egy ellipszis...

Ez a séta felért egy ellipszis edzéssel?

Figyelt kérdés
Általában 45 percet megyek ellipszis tréneren, de ma elmentem intenzív sétálni kb 5 km-t, nem mértem pontosan, de kb 1,5 óra lehetett. Tudom, hogy nem az izzadás a legmérvadóbb, de fele annyira sem izzadtam meg, mint az ellipszisen szoktam.
2014. ápr. 21. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem is kell minden nap túlzásba vinni a mozgást :)

De apró mozgásokat tisztesség miatt még mindig nem írunk fel az edzésnaplóba :)

2014. ápr. 21. 14:09
 2/9 aculluca ***** válasza:
hát ez a napi mozgás nem hogy túlzás, hanem mondjuk ennyit nem ártana mindenkinek mozogni alapból minden nap, szóval ez igen is jó a testnek, ez nem élsport szint ahol szétküldöd a szíved.a legjobb lenne ha ezt a tréninget variálnád A-B hetekre
2014. ápr. 21. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:

fel kell ébreszteni az igényt az erősítésre, jógára, qigongra a nőkben.

séta az közlekedés.

2014. ápr. 21. 15:35
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, bár egyértelmű választ senki nem adott. Lehet, hogy nem tettem fel lényegretörően a kérdést. nem úgy értettem, hogy mostantól kezdve csak ilyen sétát fogok bevezetni ellipszis helyett, hanem ma így sikeredett, és kíváncsi vagyok, hogy helyettesítette-e mára az ellipszises mozgást.
2014. ápr. 21. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:

A kérdésed nem volt jó :)

Séta más mozgás mint az ellipszisezés, mindazonáltal nem írtál róla hogy milyen intenzitással szoktál elliptikus tréneren 45 percen át időt húzni.

És továbbra is fontosnak tartanám észrevenni, hogy a lábak mozgatása (nagyobb ellenállás, különösebben hasznos cél nélkül) nem testedzés.

A séta közlekedés, a kocogás/ellipszisezés pedig a nők lehúzása, hogy még akiknek igényük van edzésre, azok is ezt rosszul csinálják. Véletlenül se erős, egészséges nők legyenek, hanem erob mozgást végzők. Aminek pont semmi értelme, ez a válasz :)

2014. ápr. 21. 17:47
 6/9 A kérdező kommentje:
ki tudnád fejteni még egy kicsit jobban az ellenszenvedet az ellipszissel meg a futásal kapcsolatban? Azt még hozzáteszem, hogy kb 20 kg fölösleg van rajtam, úgyhogy mindenféleképpen cardiojellegű mozgást szeretnék
2014. ápr. 22. 05:27
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem fejteném ki, mert elég írás van a futás káros hatásáról az interneten, fölösleges lenne még nekem is szaporítanom erről a szót.

A kardió (ellipszis) fölöslegességéről meg azért nem írok, amiért gyerekek vágyait sem törjük össze. Ha Te azt szeretnéd csinálni, hát azt csinálod. Biztos nincs jobb dolgod, biztos boldog leszel tőle, nem fogom elvenni tőle a kedvedet, nem fogok más mozgást ajánlgatni.. ha tényleg ez elégíti ki az igényeidet, ám csináld.

2014. ápr. 22. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
40 kg-ot fogytam, úgy,hogy odafigyeltem az étkezésemre és heti 3-szor legalább elliptikusoztam, plusz heti egyszer úsztam!
2014. ápr. 22. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáljuk újra sakkozással és diétával, a sakk is sport..
2014. ápr. 22. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!