Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nőket tényleg elferdítette...

A nőket tényleg elferdítette a sok reklám és a médiából áradó tökéletes alakot hirdető sok ostobaság?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy a nő legyen dagadt, kövér, de olyan csontsovány se legyen, mint amilyeneket mostanában lehet látni. Mintha mindenki megszállottan a véznaságot hajtaná. Nekem sokkal jobban tetszik, ha van mit fogni a nőn. Unom, hogy szinte minden lány, nő eszeveszetten csak a minél soványabb legyek szindrómában szenved, és ettől el is felejtenek igazán élni. Szerintetek?
2009. dec. 22. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, jól látod.
2009. dec. 22. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát... ha így van, ahogy írod, akkor a férfiak is vért izzadnának, hogy úgy nézzen ki, mint - a fiatal - Schwarzenegger. Szerintem azok a nők, akikre ez így hat, egyébként is van valami önértékelési zavar. Arról nem is beszélve, hogy sokszor kapjuk a nőktől, hogy mindezért mi vagyunk a hibásak és/vagy értünk teszik...
2009. dec. 22. 08:59
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
ne általánosíts!
2009. dec. 22. 09:14
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Jól látod, de ne általánosíts minden nőre! Nagyon sokak vannak (én is), akiket egyáltalán nem érdekel az a sok butaság, amit nyomat a média! Nem vagyok csontsovány, nem is voltam soha,de a nagyon kövér kategóriába sem tartozom szerintem. Arányosan telt vagyok, mindenhol van mit fogni rajtam és a párom így imád és csak ez a fontos!
2009. dec. 22. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
No igen, az én páromon is van mit fogni és nem nagyon díjaznám, ha fogyókúrába kezdene. Van formás cicije, popsija, telt, de nincs elhízva...számomra ő a megtestesült tökéletesség!
2009. dec. 22. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Jól látod.

Borzasztó nyomasztó egész nap az ilyen képeket bámulni a tévében, a reklámokban, a filmekben, sőt még a rajzfilmekben is!

Ha valamilyen műsorban interjút csinálnak egy cseleb anyukával , akkor az vagy nagyon vékony csak simán vagy a riport a fogyókúrájáról szól.

Nem azt mondom, hogy a kövérséget kellene hirdetni, de baromi bosszantó, hogy a maximum ruhaméret az a 36-os. Ha ennél kövérebb vagy, akkor nem kerülhetsz képernyőre vagy újságba. Pár éve volt egy reménysugár (talán épp az egyik Világ Szépe versennyel kezdődött) , hogy az átlagos testalkat lesz a szép, az számít karcsúnak (vagyis a 38-40-es) , de aztán ez valahogy mégiscsak eltűnt és még nagyobbat zuhant a testsúly.

A férfiaknak sem könnyebb ám. Sokat vagyok tinikket, a mai kamaszlányok férfiidáljának pl nem lehet szőrös a karja, mert az gusztustalan és nálunk is szintén a betegesen sovány alkat a menő.

Sokszor eszembe jut, hogy az én nagy maci szőrös férjem vajon hogy érezné most magát, ha 16 éves lenne!?

2009. dec. 22. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
szerintem ez az állítás inkább a 15-25 korosztályra jellemző. akkor akarnak nagyon vékonyak lenni.aztán férjhez mennek és akkor már annyira nemérdekli őket a külsejük és akkor meg plusz kilókat szednek fel. nagyon sok ilyen ismerősöm van.
2009. dec. 22. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Kedves Kérdező: Hány éves vagy? fcsak, hogy melyik korosztályba tartozol? Amúgyí 16 éves avgyok, sosem voltam egy vékonyka, de nem si kövér. viszont sosem vagyok magammal megelégedve. Kb 12 éves korom óta folyamatosan fogyókúrázom, vigyázok a súlyomra. Tavaly karácsonykor egy falat, süteményt nem ettem, meg sem kóstoltam, alig ettem vmit. anorexiás letem. Majd kigyógyultam, de nem voltam még midnig boldog, És msot kezdek beleesni megint:( Viszont én a magam esetében nem a médiát hibáztatom, ha jönne egy oylan divat, hogy a teltebb lányok...akkor is fogyóznék, asszem éne gész életemben müzlin fogok élni.
2009. dec. 22. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

10 évvel ezelőtt 39 kiló voltam,150cm-hez.Úgy néztem ki mint egy csontváz.Teherbe estem meghíztam,majdnem 30kilót.Szülés után lefogytam,maj három éve megint meghíztam.

Ha nem az egészségem lenne veszéjeztetve,akkor nem is gondolnék fogyókúrára.4 hónap alatt fogytam 5,5 kilót.és 8 cm-el vékonyabb a derekam.

Semi köze a reklámokhoz,egyedül az egészségemről szól.Magas a vérnyomásom,és porckopásom van,amik a súlyomnak köszönhetők.Ma már kezdem jól érezni magam a bőrömben.Bár a problémáim nem javultak,de nem is lettek súlyosabbak.

Az viszont nagy igazság hogy a média a bűnös az anorexia,és a bulémia kialakulásában.

A fiatal lányok többsége nem látja tisztán a dolgokat,csak azt akarják hogy ők is olyanok legyenek mind a sztárok.

2009. dec. 23. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Az éremnek két oldala van. A 30 kilós reklámutánzó anorexiás szartól ugyanúgy hányni tudok, mint a miniszoknyában virító vízilovaktól.

Nem a reklámokban/reklámok ellen kéne önazonosságot keresni.

2009. dec. 24. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!