A nőket tényleg elferdítette a sok reklám és a médiából áradó tökéletes alakot hirdető sok ostobaság?
Jól látod.
Borzasztó nyomasztó egész nap az ilyen képeket bámulni a tévében, a reklámokban, a filmekben, sőt még a rajzfilmekben is!
Ha valamilyen műsorban interjút csinálnak egy cseleb anyukával , akkor az vagy nagyon vékony csak simán vagy a riport a fogyókúrájáról szól.
Nem azt mondom, hogy a kövérséget kellene hirdetni, de baromi bosszantó, hogy a maximum ruhaméret az a 36-os. Ha ennél kövérebb vagy, akkor nem kerülhetsz képernyőre vagy újságba. Pár éve volt egy reménysugár (talán épp az egyik Világ Szépe versennyel kezdődött) , hogy az átlagos testalkat lesz a szép, az számít karcsúnak (vagyis a 38-40-es) , de aztán ez valahogy mégiscsak eltűnt és még nagyobbat zuhant a testsúly.
A férfiaknak sem könnyebb ám. Sokat vagyok tinikket, a mai kamaszlányok férfiidáljának pl nem lehet szőrös a karja, mert az gusztustalan és nálunk is szintén a betegesen sovány alkat a menő.
Sokszor eszembe jut, hogy az én nagy maci szőrös férjem vajon hogy érezné most magát, ha 16 éves lenne!?
10 évvel ezelőtt 39 kiló voltam,150cm-hez.Úgy néztem ki mint egy csontváz.Teherbe estem meghíztam,majdnem 30kilót.Szülés után lefogytam,maj három éve megint meghíztam.
Ha nem az egészségem lenne veszéjeztetve,akkor nem is gondolnék fogyókúrára.4 hónap alatt fogytam 5,5 kilót.és 8 cm-el vékonyabb a derekam.
Semi köze a reklámokhoz,egyedül az egészségemről szól.Magas a vérnyomásom,és porckopásom van,amik a súlyomnak köszönhetők.Ma már kezdem jól érezni magam a bőrömben.Bár a problémáim nem javultak,de nem is lettek súlyosabbak.
Az viszont nagy igazság hogy a média a bűnös az anorexia,és a bulémia kialakulásában.
A fiatal lányok többsége nem látja tisztán a dolgokat,csak azt akarják hogy ők is olyanok legyenek mind a sztárok.
Az éremnek két oldala van. A 30 kilós reklámutánzó anorexiás szartól ugyanúgy hányni tudok, mint a miniszoknyában virító vízilovaktól.
Nem a reklámokban/reklámok ellen kéne önazonosságot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!