Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyha vki minden nap ezt...

Hogyha vki minden nap ezt eszi (issza) mennyire fogy gyorsan?

Figyelt kérdés
A kérdés csak elméleti de reggelire egy kávé, ebédre kevés csirkemell kevés rizzsel vacsira vmi gyümölcs leves vagy gyümölcs turmix. Viszonylag nagy súlyfelesleg mellett, kb 10-15 kg plusz. Mennyi idő alatt megy ez le így? Köszi
2014. ápr. 12. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyi alatt.
2014. ápr. 12. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyi az a "kevés"? Vacsorára a gyümölcs nem túl jó választás. Elméletileg ettől lemenne egy idő után, de ezt így gyakorlati szinten nem lehet kivitelezni, mert feladná a legelszántabb ember is 1 hét után, max 2 hét után.
2014. ápr. 12. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ó, vannak jó önszuggesztióval rendelkező emberek... De azért nem ajánlom a koplalást. Ebben az egészben, bár konkrét mennyiségek nem szerepeltek, elég kevés kalória lehet. Ha az ember ilyen keveset eszik, akkor nem fér bele a rizs és talán a gyümölcs sem (főleg, ha tejet is jelent a leves és turmix, bár szerintem az masszívan felesleges gyümölcsnél, de nem vagyunk egyformák), mert elveszik a helyet a fontosabb tápanyagoktól. Túl kevés fehérje, túl kevés zsír, az ásványianyag-hiánylistát így fejből nem vágom, de bizonyára az is van. Igaz, rövid ideig nem gond, ha az ember valamiből hiányt szenved, de rövid idő alatt nem is szokás jelentősen fogyni... (s én valahogy szeretem, ha mindig kiegyensúlyozottan táplálkozom, nem akarom tesztelni a testem ügyességét nem megfelelő táplálkozás esetén)
2014. ápr. 12. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

diétában gyümölcsturmix?:O

szerintem ezt gondold át újra.

a rizs sem oké.

tojás hús zöldség,minden étkezésben-napi 5-6-legyen fehérje,köretnek zöldség.

gyümölcsből max 1 alma.

2014. ápr. 13. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!