Az a baj, hogy csak 67 kiló vagy. Ha kövérebb lennél, akkor bizonyára sikerülne, mert minnél több a háj, annál könnyebben fogysz. Ha valamilyen drasztikus diétát választasz, biztosan sikerülne így is, kérdés az, hogy ez megéri-e neked.
2009. dec. 20. 18:10
2/12 anonim válasza:
Étkezz napi kétszer reggel és délben. 6 után semmiképp ne egyél, ha mégis nagyon nem bírnád, igyál ásványvizet vagy rágj el egy almát, esetleg joghurtot (ne sztracsatella darabosat:D ) Került a csokit a gumicukrot a kenyeret. Ha van időd, de mondjuk nincs kedved sportolni, tegyél be valami jó kis pörgős zenét és ugrálj rá 10-15percig. Nagyon el fogsz fáradni. Ha méregetni szeretnéd közben magad, akkor azt mindig ugyanabban az időpontban tedd meg. Reggel wc-zés után. Ekkor fog mutatni a legkevesebbet. Napközben 1-2 kilo a vándorsúly. Most csak ezek jutottak eszembe. Sok sikert.
2009. dec. 20. 18:11
3/12 anonim válasza:
Legyél sokat talpon . Én 6 órán keresztül sétáltam ,koriztam ,szánkóztam ,és plusszba kihagytam a vacsit ,és így sztem nagyon jó és van eredménye:)kb. 10 kiló sikerülhet:) hajrá!
2009. dec. 20. 18:17
4/12 anonim válasza:
Sehogy, buta vagy.
2009. dec. 20. 19:09
5/12 anonim válasza:
legyorsabb fogyás, fürésszel érhető el. (barátnőm 150kg és 160cm.) neki van feleslege de a 67kg ??? mire ez a 57kg cél? amugy csalhatsz egy kicsit ugy is hogy: nagyon keveset eszel és iszol. legyen egy csomó folyadékvesztésed. de ki ne száradj(!) hajvágás, gyantázás, körömvágással is csökkenhet a súlyod, de csakk pár grammal max. de a tulkoplalás okozhatja azt is, ha késöbb van mit enned, elraktározza a szervezeted, és nem 'üritted ki' => hizni fogsz.
2009. dec. 20. 19:11
6/12 anonim válasza:
Ha gondolod, csatlakozz hozzánk, fogyis társakhoz:
600-700 kcal körüli étrend, este már semmi. Sok rost, hogy pörögjön az anyagcseréd, és mozgás. Eleinte bele fogsz pusztulni, de meg lehet csinálni, egy bő hónap nem olyan sok idő. Naés a nagy mérlegelés előtti nap egyél/igyál keveset, vegyél be pár hashajtót, így a béltartalmad kiürül, és csalhatsz néhány kilót.
Naés, ha lehetek ilyen kíváncsi, mi a fogadás tétje, ami ennyire motivál Téged?
2009. dec. 23. 15:23
8/12 anonim válasza:
600-700 körüli étrend egy hónapig? Úristen! Szerintem, ha eddig nem így táplálkoztál akkor 2 hét, és ájultan visznek a kórházba. Így tuti, hogy semmijen mozgást nem fogsz tudni végezni, pedig az is fontos lenne.
Szerintem ennyit nem ér egy fogadás sem, hogy kicsináld magad testileg és lelkileg egyaránt. Inkább fogj bele egy egészséges fogyókúrába, kezd el sportolni, vagy valamit mozogni napi rendszerességgel, 44 nap után állj az ismerősöd elé, és mondd neki, hogy figyi most csak x kilót fogytam le, úgyhogy a fogadást elveszítettem, de 2-3 hónap alatt lefogyom lassan a többit is.
Szerintem ez inkább megéri!
2009. dec. 23. 16:11
9/12 anonim válasza:
Súlyból le tudsz ennyit fogyni, a feleslegedből viszont nem. ha drasztikusan kezdesz el diétázni, akkor leadhatsz körülbelül 4 kg vizet, 3 kg izmot és maximum 3-4 kg zsírt. Ennek az a veszélye, hogy azonnal visszaszeded, hatványozottan!
2009. dec. 23. 16:51
10/12 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem egészséges, miért csinálod? Tényleg...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!