Rovid ido alatt hogyan lehet fogyni?
Tehat:
Tejerzekeny vagyok. Eddig nagyon sok peksutemyent ettem, es elhiztam. ´Rendszeres mozgas melle milyen etrendet ajanlotok? 1 het alatt mennyit tudok leadni? Salatakra gondoltam elsosorban. Valakinek van hasonlo problemaja? Segitetek osszeallitani egy etrendet?
A valaszokat elore is koszonom!
Rövid idő alatt tartós eredményt nem lehet elérni.
Én is szeretnék minél hamarabb megszabadulni a felcsúszott pluszkilóktól (minden másra fókuszáltam, csak magamra nem, így kicsit későn kaptam észbe), de nem várok csodákat. 3-4 hete viszont összekaptam magam, és már szépen elkezdtem fogyni, kilókat nem mérek, mérlegem sincs, de a centikben kezd látszani, egyre könnyebben jönnek rám a ruhák. Nagyon szeretek enni, nem vagyok hajlandó bizonyos ételeket kiiktatni az étrendemből, de legalább sokkal kevesebbet eszem, és rendszeresen, nem össze-vissza, ahogy épp 'dobja a gép' - ez volt korábban jellemző.
Reggelizni mindig szoktam, nekem az a legfontosabb napi étkezés, nem is sajnálom magamtól, ilyenkor eszem a legtöbbet :D Reggeli előtt 3 deci vizet megiszok, belefacsarok fél citromot. Reggelire általában teljes kiőrlésű kenyérből 1 szelet, hozzá felvágott (legtöbbször sonka), egy kis sajt, pár paradicsom, retek, meg ami zöldség épp van otthon, 1-2 főtt tojás (iszonyatosan laktat). Ha tízóraizok, akkor valami gyümölcsöt, 1 alma + narancs, vagy banán, vagy egy alma + egy natúr joghurt.
Ebédre általában húst vagy májat sütök/grillezek, hozzá mindenféle szuper salátákkal, néha egy kis zöldséges rizzsel. De van, hogy eszek zsírosabb kajákat, krumplis jó fűszeres dolgokat, tésztákat, csak akkor max kistányérnyi adagot, sok sok zöldséggel mellé.
Uzsonnázni nem igazán szoktam, vagy valami zöldséget )pl. répát) rágcsálok (nekem ízlik), vacsorára szintén valami saláta, sonkával vagy tojással (ha reggel nem azt ettem).
Kisebb tányért szoktam telepakolni (sok sok zöldséggel mellé), lassan eszem, így kicsit az agyamat is átverem vele :D
Emellett 2 naponta egy óra futás, ugrókötelezni is szoktam, elmegyek néha úszni, ilyesmi.
Nálam ez vált be.
Nem kell tönkre tenni magad a fogyókúrával.
Reggel valami gyümölcsöt, zöldséget ami megadja a kezdő energia szintet.
Ebédre nem túl zsírosat(pl. rizst) és valami zöldséget(salátát) ez még finom is.
Vacsorára nem túl sokat mondjuk salátákat gyümölcs, zöldség mindig szóba jöhet.Ezt az étrendet heti 2-3 nap csináld a többi nap ami jól esik, de egészséges.
Én ezt próbáltam ki plusz heti 4x-i intenzív edzés és bevált.2 hónap alatt 5 kilóval kevesebb lettem. Már majdnem 1 éve csinálom kb.15 kilóval kevesebb vagyok és nem haltam bele. Sőt jól érzem magam a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!