Ha edzés nélkül iszok fehérjét akkor hizlal?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy fehérjét fogok inni esténként, ahelyett hogy vacsorázzak, már csak azért is hogy este ne vigyek be annyi fölösleges kalóriát, amitől szépen elhízok, mert hajlamos vagyok rá.. edzeni nem járok, és nem is fogok, csak azt szeretném tudni hogy edzés nélkül ez nem hizlal ugye?2014. ápr. 5. 21:38
1/4 anonim válasza:
Nem hizlal. :)
Ha vacsi kiváltása a cél, akkor kazein fehérjét válassz.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, mindenképp azt választanám, a Bioteches ultra loss shake nekem tetszik, egy vacsi kiváltására:)
2014. ápr. 5. 21:48
3/4 anonim válasza:
Az ultra loss tipikus csajos kezdő fehérje. Van benne dextróz, maltodextrin és fruktóz.
Emiatt én inkább a Biotech casein fusion fehérjéjét ajánlanám: magasabb fehérjetartalom és kevesebb ch (édesítőszeres, semmi cukor).
Egyébként ha nem turmixként készíted el, hanem kevés vízzel krémesre kevered, akkor olyan, mint a puding. :)
4/4 anonim válasza:
hát jah.
akkor olyat vegyél amiben kevesebb a ch és lassabb a felszívódása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!