Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az esti...

Miért van az, hogy az esti méretkezésnél 2 kg-al többet mutat a mérleg?

Figyelt kérdés
Augusztus óta fogyózom,68 -ról indultam. Este megmértem, 60 kg voltam,most reggel pedig 58kg.Miért van ez, és most hány kg vagyok valójában?
2009. dec. 19. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél így van,gondolom az a 2 kg amit nap közben iszol/eszel.
2009. dec. 19. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy pontosan hány kiló vagy (58 vagy 60 az teljesen mindegy), ha fogyni kakrsz,akkor csak annyia a fontos, hogy mindig ugyanabban az idöben (optiális reggel), ugyanolyan körülmények között (WC után, reggeli elött) és ugyanabban a ruházatban (teljesen meztelenül, bugyi-melltaróban - a pizsama-hálóing már nem jó, mert különbsözö vastagságuak) mérd magad. Akkor tudsz következtetni, hogy merre megy a súlyod. Viszont pár (3-4) kiló ingadozás még igy is normális egyik napról a másikra.
2009. dec. 19. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert a kilégzés, izzadás során a testnedveid egy része pl. párolgással távozik.
2009. dec. 19. 10:31
 4/8 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre ne a mérleggel foglalkozz,mérd magad 1héten egyszer.inkább a centiket mérd ha pontosan betartod amit kell látványos méreteket fogsz látni.
2009. dec. 19. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is mindig 2-vel többet mutat,de reggel mérd magad ahogy a többiek is írták:) és akkorlátod
2009. dec. 19. 12:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Mióta fogyózom,rákaptam, hogy naponta többször is méricskélem magam. (amikor nem néztem hetekig, fel is szaladt rám jópár kiló,azt kellett most leadnom)
2009. dec. 19. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha fogyózol is, akkor is leggyakrabban naponta érdemes mérni magad.

Ha naponta többször is méretkedsz, az elvezethet (nem feltétlen, de könnyeb elöfordulhat) a különféle testképzavaros betegségekhez (anorexia és hasonlók).

Tarts egészséges életmódot és inkább hetente mérd magad. Ha nem eszel összevissza midnefélét mértéktelenül, akkor nem hizol ugy sem, viszont kevésbé stresszeled magad.

2009. dec. 19. 22:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem: már este is 58 -at mutat a mérleg...,nemcsak reggel!
2009. dec. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!