Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghúztam a derekamat nagyon...

Meghúztam a derekamat nagyon csúnyán, de nem szeretném, ha emiatt abbamaradna a fogyás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva van csak időpontom az sztk-ban, addig kb ilyen félnyomorék vagyok, nem bírok lehajolni se, tehát semmilyen mozgásformát nem tudok most végezni. 18 éves vagyok és 76 kiló. Nem tudtok valami jó diétát, vagy ezeknek semmi értelme? Mit ajánlotok? Most is egészségesen étkezem, reggelire zabphehely, gyümölccsel, ebédre sok zöldség és csak csirkemell, estére banánturmix. valamint kb feleannyi mennyiséget mint amennyit szoktam amúgy, pedig nem is koplalok, csak már nagyon jól összeszűkült a gyomrom. Mit tudok még tenni, hogy jobban beinduljon a fogyás?
2014. ápr. 1. 10:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Minek neked ehhez szakorvos?

Háziorvos kiír mondjuk diclofenac tablettát, mellé megveszed a krémet is, megkérsz valakit hogy masszírozza ki, vagy pedig elmész egy gyógymasszőrhöz.

Vagy sétálni is tudsz.

2014. ápr. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!