Hogyan tudnám az anyag cserémet meggyorsítani? Tovább lent:
Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék nő vagyok nagy a súlyom a hasamon a hájfogyózok étellel tornával,de semmi mert 3-4 naponként tudok nagy vécézni ,addig pedig amit fogyasztok is felszivódik rám kérlek segítsetek mit tegyek köszönöm szépen!2009. dec. 17. 17:54
11/18 anonim válasza:
nem orvosnál voltam, vannak ilyen egészségpontok, ahol van masszázs, allergiaszűrés, no nikotin terápia, masszázs meg mindenféle. Szóval nem orvos csinálta. 6500 volt egy alkalom, de pl. ugyanennyiért árulják az Oxy-Tarm tablettát. Én viszont kétlem hogy az többet tud, mint a vízsugár. Csak egy tipp volt. Minden szenvedés és végeláthatatlan zöldségevés nélküli anyagcsere gyorsítás
12/18 anonim válasza:
Utsó vagyok. Még annyit, hogy a megfelelő anyagcsere működéshez szükség van a sav-bázis egyensúly javításához. Ehhez pedig hozzátartozik az, hogy sok teljes kiőrlésű gabonát, zöldséget gyümit egyél, és kerüld a sok húst, fehér termékeket. Ehhez kapcsolódóan olvastam azt is, hogy egy embernek naponta 15 kg-onként 1,5 l vizet kéne meginnunk. Durva mi?:D
14/18 anonim válasza:
Mozogj sokat és változtass étrendet!
Kérd ki egy személyi edző véleményét is! Pl az enyémet... :)
15/18 anonim válasza:
Én meg itt is csak azt tudom írni: sok folyadék + vízhajtó tea. Szűz tea, mályva tea etc. Ráadásul te pont az vagy, akinek a legtöbbet segít.
És a félreértések elkerülése végett: székleted lesz több, nem vizeleted.
Lefekvés előtt kb. 2 órával 2dl forró vízben egy filter. Hagyd kihűlni kéz melegre, és szürcsöld el.^^ Másnap ébredés után lesz kellemetlen 20 perced, de utána nagyjából rendben lesz a nap.
Egyébként... aki fogyni szeretne (tehát itt is érvényes) amikor nem alszol 24:00-tól 04:00-ig, biztosan stagnálsz, és a legjobb eset.
Mindegy. Tea-tea, és aránylag több folyadék (min. 2,5l) víz/nap.
16/18 anonim válasza:
Ennyi kapitális baromságot... Mályva tea, zöld tea... ezek mind vízhajtók! Azért mert hasmenése lesz, vagy mert sok vizet iszik még nem lesz gyorsabb az anyagcseréje könyörgöm! Az anyagcserét úgy lehet felpörgetni, hogy naponta 5-8-szor kell étkezni. 2-3 óránként keveset enni, jó minőségű kajákból. Roston csirke, barna rizs, párolt zöldségek, főleg brokkoli például. A rostok kellenek a jó bélműködéshez, erre a legjobb a zab lehet... zabkorpa, zabpehely (nem műzli!!) Keress a neten olyan oldalakat amik erről szólnak, itt többségében a különböző női magazinokból összeharácsolt zagyvaságokat fogod hallani, amik semmire sem jók, és még egészségtelenek is.
17/18 anonim válasza:
Megbocsáss, de én (férfi/27) nem női oldalakról szedtem össze ezt. Nekem is 3-4 naponta volt nagyWC, és a teával fél év alatt 35kg-ot fogytam. A testsúlyom normalizálódott, és most tea nélkül is tudom tartani. Tudod, vannak olyanok, akiknek bizonyos ételek ellenére sincsen székletük.
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok jó választ aranyoak vagytohogy segítetek mert ez nekem nagyon kellemetlen ez a nagy has,háj sokszor már fulladok is miatta.
2009. dec. 18. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!