Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy ha a fuledet...

Igaz az, hogy ha a fuledet kilyukasztod es olyan ideget kap el akkor nagyobb eselyed lesz az elhizasra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

Ezt honnan veszed??? :O

Nem sok igazságtartalma van szerintem, kicsit úgy hangzik, mintha vicc lenne...Szerintem ez egy hatalmas marhaság.XDXDXD

2009. dec. 16. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Pedig nem vicc, de nem az "idegelkapásról" van szó, hanem arról, hogy a fülön is tele van reflexpontokkal, amit akupunktúrás kezeléshez is használnak, ha épp valamilyen fontos pontot szúrsz át, azzal stimulálod, akár károsan is az ahhoz tartozó energia, vagy szerv csakrát.
2009. dec. 16. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
A tesóm akupunktúrával fogyott le!A fülébe voltak a tűk!Ha fogyni lehet vele, akkor hízni is !
2009. dec. 16. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Az biztos, hogy vannak olyan fogyókúrák, amik azzal érik el, hogy ne legyen farkas-étvágyad, hogy egy a fülön levő akkupunktúrás pontot aktivizálnak. Az ellentétéről nincsen tudomásom.
2009. dec. 16. 22:39
 5/11 anonim válasza:
52%
én olyat hallottam hogy vki szemüveges lett miután kiszurták a fülét. Elromlott a szeme.
2009. dec. 16. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

ha hiszel benne, hogy hízhatsz tőle, akkor hízni is fogsz :)

hozzáállás kérdése

2009. dec. 16. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

a fülben/fülön vannak akupunktúrás és akupresszúrás pontok. de nem hiszem, h azokon a részeken lyukasztanak, ahol olyan szerv lenne, ami elhízást okoz, ha ingerlik:

[link]

2009. dec. 16. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem lett, 6 lyuk van a füleimen, lehet szerencse, nem tudom...
2009. dec. 16. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Persze, vannak a fülön akupunktúrás pontok, de elhízáshoz alapvetően más vezet (betegség, hajlam, bizonyos gyógyszerek, nem megfelelő táplálkozás, teljes mozgáshiány, persze ráfogni valami másra mindig könnyebb...)
2009. dec. 16. 23:59
 10/11 anonim ***** válasza:

A fülben található csatrák nagy hatással lehetnek az ember testsúly változására, ezért jobb levágni az egészet.

lásd:

[link]

2009. dec. 17. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!