Igaz az, hogy ha a fuledet kilyukasztod es olyan ideget kap el akkor nagyobb eselyed lesz az elhizasra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 21:52
1/11 anonim válasza:
Ezt honnan veszed??? :O
Nem sok igazságtartalma van szerintem, kicsit úgy hangzik, mintha vicc lenne...Szerintem ez egy hatalmas marhaság.XDXDXD
2/11 anonim válasza:
Pedig nem vicc, de nem az "idegelkapásról" van szó, hanem arról, hogy a fülön is tele van reflexpontokkal, amit akupunktúrás kezeléshez is használnak, ha épp valamilyen fontos pontot szúrsz át, azzal stimulálod, akár károsan is az ahhoz tartozó energia, vagy szerv csakrát.
3/11 anonim válasza:
A tesóm akupunktúrával fogyott le!A fülébe voltak a tűk!Ha fogyni lehet vele, akkor hízni is !
4/11 anonim válasza:
Az biztos, hogy vannak olyan fogyókúrák, amik azzal érik el, hogy ne legyen farkas-étvágyad, hogy egy a fülön levő akkupunktúrás pontot aktivizálnak. Az ellentétéről nincsen tudomásom.
5/11 anonim válasza:
én olyat hallottam hogy vki szemüveges lett miután kiszurták a fülét. Elromlott a szeme.
6/11 anonim válasza:
ha hiszel benne, hogy hízhatsz tőle, akkor hízni is fogsz :)
hozzáállás kérdése
7/11 anonim válasza:
a fülben/fülön vannak akupunktúrás és akupresszúrás pontok. de nem hiszem, h azokon a részeken lyukasztanak, ahol olyan szerv lenne, ami elhízást okoz, ha ingerlik:
8/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem lett, 6 lyuk van a füleimen, lehet szerencse, nem tudom...
9/11 anonim válasza:
Persze, vannak a fülön akupunktúrás pontok, de elhízáshoz alapvetően más vezet (betegség, hajlam, bizonyos gyógyszerek, nem megfelelő táplálkozás, teljes mozgáshiány, persze ráfogni valami másra mindig könnyebb...)
10/11 anonim válasza:
A fülben található csatrák nagy hatással lehetnek az ember testsúly változására, ezért jobb levágni az egészet.
lásd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!