Ma ettem salátát, volt rajta citromos-olajos öntet. Tavaszi saláta, bővebb infókat alul írok. Mennyi kcal lehetett?
A star Kebabnál ettem ma tavaszi salátát. Próbáltam róla képet keresni/linkelni infót, de a Star Kebab honlapján nem volt róla.
Általában csirkemellet eszem itthon, salátával de ma este a városban voltam, és nem volt már több pénz nálam nagyon mást venni, csak ezt a salit.
Viszont valami olajos-citromos öntet volt rajta (répa, uborka, káposzta, paradicsom) ezek voltak benne kb. De az az olajos öntet nem tudom mennyi kalória lehetett.. nem tocsogott benne.
Eszem olajos magvakat néha-néha, épp amennyi belefér a diétába, vagy nagyon pici olívaolajat használok -> így szoktam a "jó" zsírokat bevinni a szervezetembe, de van egy olyan érzésem hogy ők pl. tuti nem olívaolajból vagy valami egészséges olajból tettek az öntetbe...
hány kcal lehetett az öntet a salátán? ugye nem sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!