16 éves lányvagyok és szeretnék fogyokurázni de nem ilyen csoda szerekkel ( 157cm vagyok és 70 kg ) és nem vagyok vele megelégedve nagyon nem igazábol a csipőm széles hogy fogyokurrázzak?
Olyan, hogy laza fogyókúra, olyan nincs.
Sport+szálkásító étrend.
Ha a csípőddel van a probléma, akkor arra tornázni kell, ha feszesíteni akarod. Fogyókúrát nem tudok neked mondani, mert azzal csak beteggé teszed magad. Egyél egészségesen, fogyassz vitaminokban és tápanyagokban gazdag táplálékokat. Messze kerüld el a kalóriaszámlálós, monodiétás, szétválasztós, zsírmentes, szénhidrátmentes, fehérjementes, mindenmentes, léböjtkúrás, ketogén, "x" napos és egyéb divatos diétákat és akkor rendben leszel.
Szívesen segítek neked, mert én is jártam már hasonló cipőben, és nem akarom hogy elkövesd ugyanazokat a hibákat, amiket annó én. Keserű lecke volt, de én már ezt végig jártam, igaz 170 cm magasan és közel 90 kg-mal indulva. Jelenleg 60 körül vagyok. Most jól érzem magam, de sok hülyeséget elkövettem, ami nem tett túl jót az egészségemnek. Mindegy, tanultam belőle és most már okosabb vagyok. A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy a tested nem az ellenséged, és ha fogyni akarsz, akkor annak is megvan a saját, logikus, egyszerűen és természetesen működő mechanizmusa. És ez nem egy a fent említett "csodadiéták" közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!