Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárig le tudnék adni a...

Nyárig le tudnék adni a hasamról és a combomról pár kilót? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 63kg és 166cm (nem annyira látszik rajtam hogy 63kg vagyok inkább azt szokták mondani hogy 57-58). Valaki valamilyen edzést tudna ajánlani hogy karcsúbb legyek ?? vagy étrendet is kéne változtatnom ? nem eszek sok édességet de néha nagyon megkívánom :/ csak ásványvizet iszok ..néha neki állok tornázni :D ....Szóval mit ajánlotok?

2014. márc. 16. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:

13 évesen nem kell diétázni, meg semmi. Fejlődésben vagy, szóval minden tápanyagot meg kell kapnia a szervezetednek. Ami fontos, hogy próbáld meg egészségesen összeválogatni ezeket. Pl. fehér kenyér helyett tk. kenyér stb. Sok zöldség, gyümölcs már inkább mértékkel és a délelőtti órákban. Naponta 5x egyél kisebb adagokat, a nehéz, zsíros ételeket kerüld.

Ha csak vizet iszol, az nagyon jó, naponta legalább 2-3 litert igyál meg. Az is jó, ha nem eszel sok édességet, de ha meg is kívánod néha, próbálj mértéket tartani. Szóval ne egyél meg egyszerre egy egész tábla csokit, csak 2-3 kockát lassan eszegess meg.

Hetente 4-5x1 óra mozgás jó lenne. De mivel helyi fogyás nincs, onnan fogsz fogyni, ahonnan van mit leadni. Mozgásnak sok minden jó lehet, a lényeg, hogy olyat válassz, amit szeretsz is. Lehet kocogás, biciklizés, úszás, görkorizás (most már talán tényleg jön a jó idő), de otthon is tornázhatsz különböző videókra (neten rengeteg van). Sőt, kombinálhatod is ezeket.

Az a lényeg, hogy legyen egyfajta rendszeresség az étkezésekben és a mozgásban. Lehet őket váltogatni, így bele sem fogsz unni, de mindig figyelj arra, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat - így kisebb esélye van a sérülésekben. A bemelegítésről, és a nyújtásról sem szabad megfeledkezni, mert ezzel is megkímélheted a tested a sérülésektől, és a másnapi izomláztól.

2014. márc. 16. 13:55
 2/5 anonim válasza:
Menj el téglagyári munkásnak!
2014. márc. 16. 14:55
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Igen,sok mozgással,meg heti 3-4 tornával.

Meg most van egy tánccsoport,a FitKid.

Ott hajlékony leszek,meg könnyen le is adhatsz pár kilót.:)

2014. márc. 16. 18:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) de itthon táncolok legalább 1 órát meg régen jártam 3 évig Zumbára :)
2014. márc. 16. 20:57
 5/5 anonim válasza:
Keress a neten valami kemény tornát amit bírsz és minden nap csináld. És ezt még nem elég, diétáznod is kell. Ez alatt persze ne azt értsd hogy nem szabad enni hanem azt hogy több zöldség, gyümölcs, csoki, csipsz...(stb.) tilos
2014. ápr. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!