Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem akarom,...

Mit csináljak, ha nem akarom, hogy csúnya melleim legyenek fogyás után?

Figyelt kérdés
18/L vagyok, nagy mellekkel. már így is lógnak. van rajtam 11 kg felesleg, szeretném leadni. a sportom a futás lesz. arról félek, hogy még jobban lógni fognak, csúnyák lesznek. hogy előzzem meg?
2014. márc. 16. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen úton sehogy.
2014. márc. 16. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
En 20 kilot adtam le, a 80F-es melltarto helyet most 70F-et hordok, persze csokkent a mellem merete, de nem log annyira, mint azt elotte hittem. Persze laposabb, nem olyan szep telt, de nem veszes. Hacsak nem vagy genetikailag nagyon szerencsetlen, akkor 10 kilo utan nem fog logni a melled. Persze ehhez az is kell, hogy lassan fogyj es sok sporttal.
2014. márc. 16. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyúrj mellre. Nem sokat fog segíteni, de ha építesz izmot a melled alatt, akkor az megemeli egy kicsit.
2014. márc. 16. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:

kocogáshoz vegyél fel egy sima melltartót és rá 2db sport melltartót.

így csökkentheted a futás okozta mell mozgást és nyúlást.

ennyi idősen meg valószínűleg nincsen kinyúlva a bőröd,nem szültél,szóval ahogy csökken a testzsír a bőröd alkalmazkodik majd elég gyorsan.

2014. márc. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!