2 tojás reggel jó ötlet?
azt halottam hogy 2 nyers tojás minden reggel futás előtt ezáltal is beviszek sok fehérjét nos ez beválik? milyen íze van nyersen?
válaszokat előre is köszönöm
NYERSEN NEM SZABAD TOJÁST ENNI!!!!!
FŐZD MEG INKÁBB, ÉS ÚGY EDD.
#1-es vagyok.
Nekem még hatvan év alatt senki nem mondta. Nagyon egészségesnek tartottuk mindig!
Csak tyúktojást eszem nyersen. Szalmonella gyanús kacsa, liba persze, hogy nem jó. 174 cm vagyok, 65 kg, orvoshoz időszakosan járok, amikor a munkahelyemen kérik évtizedek óta. Ez a "nem szabad" megint valami új hóbort nem?
Aki nem hiszi annak itt van egy cikk róla. Bár aki hülye nyelkedje nyersen :D
Igen, ez a cikk meggyőzhetett volna arról, hogy valóban érdemesebb ennek a testépítő boltnak a méregdrága termékeit enni, mert lassabban szívódnak fel a fehérjék testépítés közben. Tehát, ha valaki annak szenteli az életét, hogy eszik, meg jól nézzen ki a tükörben, nem ajánlatos a nyers tojás!
Az azért jó lett volna, ha mernek a cikk közben, vag végén hivatkozni valamilyen orvosra, vagy legalább egy felcserre! Nem, nem hivatkozott semmilyen szakemberre, ehelyett ajánlott méregdrága szintetikus trutyit, ami majd megkönnyíti az életed, de főleg a zsebedet!
nyersen pénzkidobás,mert a negyedét sem emészted meg,pocséklás.
főtt tojás legyen és minimum 3-4db naponta.
azt a téveszmét meg hol hallottad amúgy,hogy 2 tojás sok fehérjét tartalmaz?
sportolóknál alap a reggeli 8-12db tojásfehérje ami nem sok,hanem egy jó reggeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!