Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eddig milyen volt az étrendem?...

Eddig milyen volt az étrendem? És vacsorára ez jó lenne?

Figyelt kérdés

16/L

fogyókúrázok és mellette sokat sportolok is.

reggeli: 2db tojás fehérjéje, 1 bögre cukor mentes zöld tea, paprika, 2db paradicsommal, 10g kígyóubi, lehet hogy fura de 50g párolt csirkemellel.

ebéd: 70g párolt zöldség, 20g párolt hal(nem nagyon szeretem) 100g párolt csirkemell

vacsira ez lenne az elképzelésem:

felvágnák kígyóubit, paradicsommal, paprikával és hozzá egy olyan 20g pulykamell sonkát és 1 tojásfehérjét

vagy

párolt zöldség párolt csirkemellel

melyik lenne a jobb?

esetleg ez sok? rossz?

2014. márc. 15. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

nem számoltam ki, de ez nekem már anorexiába hajló szint, hogy 20g húsféléket eszel... 10 deka csirkében sincs jóformán semmi kalória, a felsorolt zöldségekben sem, mikor ESZEL? Inkább egyél egy nagy kolbászos rántottát, bár a zsír- és kalóriafóbiás fogyókúrád miatt valószínűleg az megártana. Akkor 3 lágytojást.

Durván zsírhiányos az étrended, teljesen zsírfóbiás, ami baj, mert a testednek KELL zsír, bevitt formában.

(10g uborka OMG... Egy kilót is bármikor, akár számolás nélkül, szinte minden diétába lazán fér, még a ketogénbe is, pedig annak azért van egy szénhidrátlimitje :D)

Hogy sportolsz, ha nem eszel? Még mindig nem számoltam ki, de ez koplalás, nem is kicsit.

2014. márc. 15. 12:23
 2/3 A kérdező kommentje:
minden nap sportolok 1 és fél órát. Kevés ez amit eszek? Én meg azt hittem rengeteg.
2014. márc. 15. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Kevés, tegnapi vacsim fáradság miatt 100g pulyka-sonka volt, nem egy nagy mennyiség.
2014. márc. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!