Eddig milyen volt az étrendem? És vacsorára ez jó lenne?
16/L
fogyókúrázok és mellette sokat sportolok is.
reggeli: 2db tojás fehérjéje, 1 bögre cukor mentes zöld tea, paprika, 2db paradicsommal, 10g kígyóubi, lehet hogy fura de 50g párolt csirkemellel.
ebéd: 70g párolt zöldség, 20g párolt hal(nem nagyon szeretem) 100g párolt csirkemell
vacsira ez lenne az elképzelésem:
felvágnák kígyóubit, paradicsommal, paprikával és hozzá egy olyan 20g pulykamell sonkát és 1 tojásfehérjét
vagy
párolt zöldség párolt csirkemellel
melyik lenne a jobb?
esetleg ez sok? rossz?
nem számoltam ki, de ez nekem már anorexiába hajló szint, hogy 20g húsféléket eszel... 10 deka csirkében sincs jóformán semmi kalória, a felsorolt zöldségekben sem, mikor ESZEL? Inkább egyél egy nagy kolbászos rántottát, bár a zsír- és kalóriafóbiás fogyókúrád miatt valószínűleg az megártana. Akkor 3 lágytojást.
Durván zsírhiányos az étrended, teljesen zsírfóbiás, ami baj, mert a testednek KELL zsír, bevitt formában.
(10g uborka OMG... Egy kilót is bármikor, akár számolás nélkül, szinte minden diétába lazán fér, még a ketogénbe is, pedig annak azért van egy szénhidrátlimitje :D)
Hogy sportolsz, ha nem eszel? Még mindig nem számoltam ki, de ez koplalás, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!