Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól csináltam ma vagy nem?

Jól csináltam ma vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok próbálok lefogyni 10kg-ot. Rubint Réka fitness dvd-re tornázom. Ma ettem reggelire egy joghurtot 1 csomag(4db) győri jó reggelt kekszet (ezeket délelőt), délután pedig 3 db banánt, 1 almát és felvágottat..
2009. dec. 14. 19:33
 1/3 A kérdező kommentje:
A válaszokat előre is köszönöm!
2009. dec. 14. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem jó. felejtsd el a győri édest. egyél tartalmas reggelit. natúr müzli (nem az agyoncukrozott ) vagy zabkása tízóraira mehet valami gyümölcs. ebédre egyél húst salátával, zöldségekkel,vagy esetleg ami van de próbáld kerülni a magas szénhidráttartalmú no meg a fehér lisztes dolgokat. uzsira ehetsz pl natúr joghurtot. vacsora valami könnyű legyen, akár csirke salátával, vagy hal, vagy túró. próbálj minden nap mozogni intenzíven,mert az nagyon sokat számít.
2009. dec. 14. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem aktins diétázok. Mert nem bírnám ki. Csupán megváltoztatom az étrendemet. És tornázok mellette.
2009. dec. 14. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!