Ma beleláttam egy beszélgetésbe ahogy 2 fiú azt beszélte rólam, hogy 1 patronos vagyok és azt mondta az egyik srác, hogy neki nem 2 csaj kell csak 1, és én kiteszek kettőt? Ezek szerint kövér vagyok?
Figyelt kérdés
172cm vagyok,65 kiló körül. Heti 5* edzem és futni is eljárok. Van rajtam izom. Sokat agyalok a súlyomon és hasonlók. Mindig azt mondják, hogy nem vagyok kövér, de én annak érzem magam.2014. márc. 13. 12:40
11/18 anonim válasza:
A pasik szoktak kamuzni a barátoknak, főleg ha ezt várják tőle. De ha veled van akkor biztos nem ezt gondolja.
12/18 anonim válasza:
Mellesleg pozitívan nem tudnád értékelni? Nem kell neki 2 csak 1? Ez jó, nem? Mert elég vagy neki, és olyan jó vagy, hogy egyedül kiteszel kettőt, azaz érsz neki annyit, amit más kettőben sem talál...
13/18 Mi közöd Tőle válasza:
Tegyél már ki képet kérdező. Lássa a sok kis anorex muff, hogy nem kell ehhez a magassághoz 40 kilónak lenni, hogy jól nézzen ki valaki. Sokan lusták felmenni májbádigálerire.
14/18 A kérdező kommentje:
Ő úgy fogalmazta meg, hogy nem akar összejönni velem, mert neki 1 csaj kell, nem 2. A másik srác kérdezte, hogy ki azaz 1? Erre azt mondta, hogy senkire nem gondolt, hanem arra értette, hogy én kiteszek 2-t. (Csak, hogy mért nem értelmezem pozitívan.)
2014. márc. 13. 17:40
15/18 anonim válasza:
Szerintem csak bunkó.Ez a súly akkor is jó lenne ha nem edzenél de így meg pláne!!
16/18 Mi közöd Tőle válasza:
Megvolt az 1 patronos téma? :D
17/18 A kérdező kommentje:
A fiúval jó párezerszer átrágtuk, szval a részéről több patron is, mivel azóta is együtt vagyunk.. :D
2014. jún. 30. 14:26
18/18 Mi közöd Tőle válasza:
Örülök. A napom is jobban telik mostantól :) Azért, hogy megtudjuk ezt az infót megérte kiemelni a kérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!