Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm és 63 kg vagyok.50...

165 cm és 63 kg vagyok.50 akarok lenni, hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Egy ideig ( fél hónapig ) minden este futottam, utána csináltam 50 felülést és nem vacsiztam, vagy ha igen, akkor is csak zöldséget. De komolyan mondom egy dekát sem fogytam. Napközben sem ettem olyan sok cukros dolgot, szénhidrátot, szóval nem értem. Hogy tudnék minél gyorsabban fogyni?

2014. márc. 12. 17:14
 1/7 Happytheeverafter válasza:

En is pont ezekkel az adatokkal vagyok, es en is fogyozok. A tavaly nyaron csinaltam 90 napos dietat, de mivel akkor meg boven 18 alatt voltam kiakadt a gyomrom es kb 50-60 nap utan megijedtem es abbahagytam, de nagyon megerte mert annyi ido alatt kb 6 kilot fogytam, igy 30 nap utan meglett volna a beigert 8. A baj az, hogy utana visszahiztam, es most megint fogyozok. Probald ki a 90 naposat mert nagyon megeri, viszont egyik dietanal se varj annyira latvanyos fejlodesre ami fel honap alatt megkatszik...

Hajra.

2014. márc. 12. 17:19
 2/7 anonim válasza:

Jól beöltözöl és irány futni,amig nem szakad rólad a víz!

Igyál sok kávét egyél keveset,le fogsz fogyni.

2014. márc. 12. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, szóval még a suliban kajálok (tízórai, ebéd). Anyukám a 90 napossal próbál fogyni már másodszorra (elsôre nem sikerült neki). Írja az eredményeit amik engem kiakasztanak. Nagyon lassan mennek neki a kilók, ahhoz képest, mennyit szenved. Én ezt azért nem akarom. Tudnátok a futáson kívül vmi mást ajánlani? Fôleg arra lennék kíváncsi hogy a hasról hogyan tudnék leadni.
2014. márc. 12. 17:39
 4/7 anonim válasza:
esetleg ez segíthet: kaloriabazis.hu 168 cm, 62.7 kg voltam mikor elkezdtem ezt a módszert. kalóriaszámolásról szól,kevesebbet kell bevinned mint amennyi az alapanyagcseréd,és akkor fogysz. nekem eddig beválik, nem éhezem,ehetek csokit is,édességet,persze akkor nem ehetek aznap sokat ezen kívül.Első pár napban a vizet adod le,utána kezdődik a rendes fogyás. Minden nap mérem magam,és lassan de ténleg fogyok,és megjegyezném h nem sportolok semmit,csak suliba járok és ennyi.Sportokat is hozzá lehet adni,és akkor annyival többet ehetsz amennyit elégettél a sporttal.Már persze ha akarsz. Nekem a pogram azt írja h fél év alatt kb. 8-10 kilót adhatok le ha napi 1370 körüli kcal-t viszek be. Két hete csinálom h beírom mit ettem és 1370 körül tartom a bevitt kcalt,és így most 60.6 kg vagyok. Grafikonon is látszik h lassan,de csökken a súlyom. Havi 2 kilót ír fogyásnak,szóval számítok arra h most elkezd majd stagnálni a súlyom,és majd utána szépen megy majd le.
2014. márc. 12. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Két hét alatt mégis mit vártál? Nem tudni, mennyit futottál, 50felülésnek pedig semmi fogyasztóhatása sincs, azt nem arra találták ki, hasprés egyébként is jobb, egészségesebb. Vacsorát kihagyni hülyeség, persze, hogy a szervezeted mindent megtesz a tartalékolásért, ha megteszed.
2014. márc. 12. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Uramatyam. A 90NAPOS DIETAT NE CSINALJATOK KONYORGOM! ezt csak azoknak talaltak ki akik gyorsan es sokat szeretnenek fogyni... Elonye az hogy rengeteget fogsz fogyni viszonylag rovid idon belul. A hatranya viszont: TONKRE TESZED A SZERVEZETEDET! A szervezetnek minden nap mindenre szuksege van! Feherjere, zsirra es szenhidratra is. Nem vonhatod el tole egyiket sem, kulonben felborul a rendszer. A masik hatranya pedig az, hogy ha mar elerted a kivant tomeget, akkor megint elkezdesz zabalni, es hip hop visszaszaladnak a kilok...
2014. jún. 22. 11:45
 7/7 anonim válasza:
Szia ! 14 évesen 165 cm-rel voltam 64 kg. Elkeztem fogyozni ,és vegetáriánus lettem.Lefogytam ,de tönkretette a gyomron 2 napig hánytam . Elmentünk doktorhoz aki azt mondta hogy eszembe ne jusson 14 évesen vegetáriánusnak lenni ,mert ha fogyni is szeretnék akkor normálisan csináljam ,ezért másnap kipróbáltam azt hogy 6 óra után nem ettem semmit ,és kijártam futni(kb 4-5 nagy kört ) utána nem ettem semmit így 1 hét alatt 2 kg ment le és az orvosom szerint egészségesen csináltam. Ezt 2 hónapig csináltam 12 kg-t fogytam. És túlzásba vittem mert utána nem tudtam abba hagyni . Most 48 kg vagyok ...jó vékony lettem de telhesen tönkretett lelkileg és testileg is elkezted hullani a hajam . Szóval ez a legjobb mónder de ne vigyétek tulzásba!!!
2015. márc. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!