Sajtosmakarónidodoo kérdése:
Nagyon kövér vagyok így? (kép)
Figyelt kérdés
Elárulom a két kép ugyanabban az időpontban készült.
Ha szinte semmit nem eszek (ritkán van ilyen) és este nagyon sokat, (1 tányér leves, egy tányér pörkölt, egy tejszelet, egy 2 pohár szörp) és kinyomom minden erőmmel a hasamat úgy nézek ki mintha 9 hónapos terhes lennék. Alapvetően komoly edzéseim vannak, vékony vagyok, és kocka terén kezd valami alakulni.. Ez kicsit régebbi kép, azóta picit fogytam, és mégjobban látszik ha kinyomom... (Elpattant a gomb a nadrágomon...) És ez mért van???
16/L 168 cm /48 kg
Itt a kép: [link]
2014. márc. 5. 18:29
11/16 anonim válasza:
"Kerüld a gabonákat, a tejet, a hozzáadott cukrot tartalmazó élelmiszert."
Tejtermékeket is?
(sajt, túró, ilyenekre gondolok...)
12/16 anonim válasza:
Mindenki ennyire ki tudja nyomni a hasát,csak jobban látszik nálad mert nagyon vékony vagy. Szedjél fel 2-3 kilót és tökéletes leszel.Ne siránkozz ezen,inkább add meg a számodat ha annyira unatkozol...
13/16 anonim válasza:
És eszedbe se jusson fogyókúrázni! Egyik hasonló alkatú osztálytársnőmre is már a ztmondta a tanár hogy Ezt a csontvázak vigyétek vissza a szertárba...
14/16 anonim válasza:
Kiscsillag, te magad írod, hogy csak akkor ilyen, ha erővel kinyomod... akkor meg mi a f**om a problémád? Ne nyomkodd ki és kész. Én is ki tudom így tolni, meg az emberek nagy része is... de ez nem "kövérség"... ne legyél már idióta, légyszíves.
15/16 dinamizmus válasza:
BIZTOS hogy a képek egy időpontban készültek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!