Nem vagyok kövér, de szeretnék tartósan egészségesen étkezni, hogy ne is legyek az később se. Milyen életmódra térjek át?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, 160cm és 50 kiló. Nem eszem húst (nem vagyok vegetáriánus, csak nem szeretem), tejtermékek is kizárva, mert laktózérzékeny vagyok. A zöldséget, gyümölcsöt viszont nagyon szeretem bármilyen formában, emellett a tojásos és rizses ételeket is.2014. márc. 5. 11:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem ha nem eszel cukros, magas finomított szénhidrát tartalmú ételeket (édesség, péksütik, kekszek, üdítők stb) gyors kajákat meg ilyeneket, kenyeret is csak módjával akkor ez így tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!