Fogyás fenékről, lehetséges és hogyan?
Figyelt kérdés
Változtattam az étrendemen, így lement a hasamról, ami kis felesleg volt rajta. Viszont a combom és a fenekem óriási. (kezd Nicki Minaj benyomásom lenni szerintem, mivel a 100as csípőmhöz 65ös derekem van..) Főként fenékből és combból szeretnék fogyni. Édesanyám szerint lehetetlen, mivel ilyen alkat vagyok (a családban mindenkinek nagy feneke és combja van) Próbáltam tornázni csak comb/fenékre, többek közt guggolásokat stb, aminek az lett a vége, hogy nőtt a combom, csak izmosodtam.2014. márc. 3. 21:44
1/1 anonim válasza:
Fogyni nem lehet specifikus helyről. Az egész testről egyszerre fogysz, és jellemzően a fenék és a comb az utolsó nagy zsírraktár, ami hátramarad. Ha elég sokáig tornázol, tartod az étrended, akkor a fenekedről és a combodról is le fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!