Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 perc bicajozás többet ér...

30 perc bicajozás többet ér mint 30 perc kocogas? Melyik hasznosabb?

Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 10:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Én sportolok!szoval szerintem a kocogás többet ér, mint a biciklizés!mert jobban átmozgatja a testedet és nemcsak a lábad használod,mint biciklizésnél!
2008. júl. 22. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Én nem értek a sportokhoz, de a kerékpározásról egy orvos nekünk azt mondta (konkrétan édesapámnak) hogy az a legegészségesebb az úszás és lovaglás mellett. A kocogás meg fantasztikus ha ki akarod készíteni az izületeidet...
2008. júl. 22. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
hát szerintem meg igenis jo a futás!jo igwn de a te nagyapád gondolom már nem fiatal!
2008. júl. 22. 14:46
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
ja bocs édesapád
2008. júl. 22. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
ha szigorúan csak a két sportot vesszük, a kocogás hatékonyabb. ha a járulékokat is, figyelembe kell venni, hogy túlsúlyos emberről van-e szó, idősebbről, stb. ugyanis igen, a kocogás nem kíméli az ízületeket. akkor már inkább a bicaj. valószínű ezért mondta a doki, hogy ez az egyik legjobb sport. kímélő.
2008. júl. 22. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kocogás jobb.Biciglizéstől csak elfárad az ember semmi sem történik.Meg amióta lovagolok is kicsit zmosabb lett a combom :)
2008. júl. 22. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:

biciklizéssel 1 nyár alatt 10kgt fogytam, és nem is tekertem olyan sokat, max 40kmt, heti 2x. sík terepen.

és nem csak lentről fogytam, hanem pociból is. szóval ha kedvet érzel hozzá, próbáld ki :)

ha csak fél órád van, akko sztem 2naponta nyomjad, az kb 10km gyorsabb tempóban. én abszolút bringapárti vagyok. nekem nem is lehetett volna futnom a 175ös magassággal, és 100 kilóval. :)

2008. júl. 22. 22:16
 8/11 anonim válasza:
Konkrétan édesapám 40 évesen nem hiszem hogy adott pillanatban idősnek számított, ezen kívül mástól is hallottam már. Szerintem a bringázás valamilyen szinten minden izmot megmozgat, nem fárasztó, viszont a pulzust felnyomja, és ugye ez a lényeg. Ezen kívül tök mindegy hogy valaki hány kiló és mennyi idős, attól függetlenül szétmennek az izületei ha pl. városban betonon fut, terepen meg elég veszélyes. Futópálya kevés van, de azon tényleg van értelme kocogni.
2008. júl. 25. 12:28
 9/11 anonim ***** válasza:
EZ IGAZ HA VKI NAGYON KÖVÉR ÉS FUT AKKOR A SULYÁNAK A 2X-ES EREJE HAT A LÁBAKBA ÉS AZ ISZONYÚAN FÁJ+KIKÉSZITED A LÁBAD TEHÁT A BICIKLIZÉS JOBB
2008. aug. 10. 16:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egy pulzusmérő órával mértem, és azt kell, hogy mondjam, a kocogás (vagy futás) sokkal hatékonyabb, mint a bicajozás, mert a futás jobban megdolgoztatja a szívet, ugyanannyi idő alatt több kalóriát tudsz elégetni vele, mint a biciklizéssel.
2008. aug. 24. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!