Azután érdeklödöm hogy valaki használta-e már az Ultra Loss Shake meg a Mega Fat Burner?
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, diéta és mozgás nélkül ne várj fogyást. Nálam sem működött anélkül. Fat burnert nem használtam csak az ultra loss-t, abból a csokisat és mogyorósat, nagyon finvsi volt, nekem sokat segített, mert édesség függő vagyok, de ez valamennyire csillapította ezt a vágyamat. :)
L-Carnitint krómmal ittam, edzések előtt, az is zsírégető, edzés közben is lehet iszogatni, ráadásul teljesen feldob, lesz tőle egy csomó plusz energiád ;)
Végeredményben nekem segített, jobban ment mintha ezek nélkül kellett volna csinálnom. :)
Én semmi különösebb diétát nem követtem, vistont tudtam, hogyha este 6-7 után nem eszek, max shake-t iszok és reggelire is csak gyümölcsöt, napközben rendesen ebédeltek, persze kerülve a zsíros, és szénhidrátdús kaját akkor fogyni fogok. Nálam csak ez volt a titok, nem kerítettem túl nagy feneket a dolognak. Bár megjegyzem nem mindenkinél működhet az ami nálam személyesen igen.
Este vagy alkonyat körül szinte minden nap elmentem futni 5-10km-t, előtte ittam egy kupica L carnitint, attól jobban ment. :)
Nézz szét a neten, hátha van valami neked való diéta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!