Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos a hipnózisos...

Mennyire hatásos a hipnózisos fogyás?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
A pénztárcád lefogyasztja, mást nemigen.
2009. dec. 10. 23:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennek is az önszuggeszció a lényege alapjában véve, tehát szerintem egy mezei meditáció során is el tudod érni ugyanazt, azt meg tudod oldani ingyen is.

Nekem van meditációs zeném, 15-20perces, bár már régen meditáltam. :D

NA, meditáció alatt is vizualizálod, h nem kívánod a zsíros, egészségtelen, hízlalóbb, akármilyen kajákat, illetve csak annyit eszel, amíg érzed h már elég, nem vagy éhes. Ezt naponta és szerintem ugyanaz elérhető vele, ingyen.

2009. dec. 10. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én hipnotizőrnél nem voltam de saját, önszuggesztív technikát alkalmazva (autogén tréning) fogytam le 15 kilót két hónap alatt.
2009. dec. 11. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
9:00 írnál erről kicsit bővebben? pont ennyi felslegem van nekem is! :-s
2009. dec. 11. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
9:00-ás: hogyan fogalmaztad meg a célodat? Mert ha jól tudom, a fogalmazáson nagyon sok minden múlik. (Meg egy kicsit bövebb leirást is adj, légyszives - az autigén tréninget ismerem alapfokon, de tovább még nem jutottam.) Köszi!
2009. dec. 11. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Az én célzott formuláim nem voltak túl bonyolultak...de annál hatásosabbak. Legalábbis nekem.:)

Akkor gondolom az autogén menetét ismeritek. Testellazítás, nyugodt légzés. Amikor a szervgyakorlatokat végigvettem, nyugodtam lélegeztem pár percig és a következőket mondtam:

a szervezetem erős és egészséges. nincs szüksége felesleges ételre, édességre. nyugodtan, kiegyensúlyozottan követem az étrendemet. a megújulástól egyre erősebb vagyok. haladok a célom felé és közben jól érzem magam.

A helyzet az, hogy én közben nem fogyókúráztam, hanem megreformáltam az étrendemet. Na jó, az bármelyik spártai fogyókúrát kenterbe veri :), mert pl. 3 héten át méregtelenítettem. Semmi cukor, semmi szénhidrát. Csírák, zabkorpa, barna rizs.

De meditációval könnyű. Tényleg nem túlzok. Ment mint kés a vajban.

2009. dec. 11. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt még elfelejtettem: az is fontos, hogy minden mondat után tartsatok hosszú szünetet és vizualizáljátok. Itt most nem képeket hívunk, hanem képeket alkotunk a mondatokra.

A visszahívásnál pedig szorítás, megfeszítés és ott is elmondjuk "kipihent, friss, energetikus vagyok."

2009. dec. 11. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi! Remélem, nekem is fog sikerülni.
2009. dec. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!